Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...dirljivo.......volim ovakve članke makar su rijetki.......
Kad pomislim sta je nas jadni narod od tada pa do sada prozivio, muka mi bude...
Konačno se neko sjetio i običnih, malih, ubogih Bosanaca i Hercegovaca koji su inače naučili da stalno čiste Evropsko i Svjetsko smeće po BiH.
i vjerujem da je bilo ljepse pred - naoko - praznom Zetrom... zamisli tu tisinu, cujes samo taj zvuk klizanja po ledu, i onda odjednom - aplauz... ludilo. prekrasna prica, slatko je sto zele da ih vide...
jeste paćenici svega mi...
je li moguce da je u Sarajevu bila olimpijada, sa puno turista, sjaja, jedno mirno razdoblje u zivotima bih ljudi gdje su novinari sirom svijeta pratili nesto pozitivno sto se dogadja u bih? ja nisam bio rodjen, ali stalno ponavljam u mislima recenicu "Olimpijada u Sarajevu, u Bih" ... i to stvaaaarno zvuci nerealno! mslm,... u sta smo se pretvorili?
...balavac sam bio...tramvajao do II gimanzije i nazad, gledao kako raste holiday, zetra...drugi vakat bio, druga atmosfera, sve bilo drugo i nekako bolje...
o pa ti stvarno mlad :)
PRIKAŽI ODGOVORE (51)
Radio sam na Zetri tada. Zvali smo se "Brigada za ciscenje". Gledao sam ih uzivo jer sam se uspio provuci sa akreditacijom (bio sam ponosan na akreditaciju uprkos nazivu), ali nisam jedan od tih sto su ih tada gledali. Pozdrav ostalim "brigadistima"!
jako lijepo :)
Olimpijadu u Sarajevu je napravila Juga, pa vam nije valjala nego ste je razjebali.
A ti je kao, nisi razjebavao?
Ja nisam
Svaka čast, ovo čovjeka dirne, susret sa "malim" ljudima, a ne k'o pojedinci, odma' na gala večeru i prijem na "najvišem" nivou !
Srbi su Zetru zapalili, a cistace pobili. Prokleti bili
Prelijepa priča. Nadam se da su svi živi i zdravi.
Nemam rijeci,potez za svaku pohvalu...
...lijep gest, nadam se da su svi živi i zdravi...
Ne dzonja se?Nego nevezano za temu jeli spreman PRSistem posto cyber brigada svakim danom raste,sire se ko pozar...:)))
...misliš na sdp-ove internet brigade? :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)