Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako da nije. Zorica Jorgic koja je nazvala Armiju Republike BiH takozvanom nakon suspenzije vracena da vodi vijesti. Tu televiziju treba ugasiti, Najvise srba radi a pretplata se placa samo iz Federacije. Gasi i BHT i FTV !
A kakve veze ima gdje smo je gledali, to je sramota na ove što su odgovorni a ne običnog naroda, a naravno da hvala komšijama što su osigurali prijenos kada ovim našim puca k.... za ičim što nije korupcija
gooUser1655673471 Glup si zajedno kao malinar. Ostavio sam komentar za BHRT a kriminalac malinar ce odgovarati za svija nedjela i on je sutnut sa hayata i usput j.bo ti on onog ko te rodio jel sad OK ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sluzi vec godinama samo da se u nju uhljebljuju stranacki robovi i nema druge svrhe.
Marilyn Monroe je bila I ostala u istoriji najljepsa Zena svih vremena I najveca diva svih vremena po svim standardima ljepote I ona ce zauvijek ostati sinonim za zenu bezvremenske ljepote I nijedna Zena na svijetu ne moze kupiti svojim novcima njenu ljepotu MA kako Bogota bila
Tako je manje vise svugdje, ja nisam mjesecima palio tv kad je bila pandemija. Gledao na you tube Sky News Australija da bih dobio neku normalniju sliku sta se desava. Tek sam tada vidio kako se ponasaju politicari i policija prema svom narodu. Za ne povjerovati, uzas.
Gasi. To je kuća zla, koja isključivo radi za politicke oligarhije
A nedavno preskonferencija povodom "gašenja" fol nedamo BHRT,sve su to političke igre.Duboko je ušla politika u BHRT i dajte da ih skroz bojkotujemo i skršimo im i ovo malo gledanosti što imaju...Kad kažu BHRT je simbol BiH i rata ,bio nekad vremena se mijenjaju.
Firma za zaposljavanje nesposobne djece kumica rodjaka drugorazrednih politicara gasi nema para
Gdje ste gledali BIH-Finska
Na Areni, što?
Niko ne pise kako se o toj tv kuci svako sa svakim sexa.
Odavno je on politicki medij
Ko ovo gleda i placa mora biti totalni debil.
Ma gasi ovo je samo bacanje para smece od televizije.
Ima sigurno pola miliona pretplatnika i nek placaju po 2km mjesecno, a placaju vise. Djesu pare ?
Bhrt je dio dolmljenje guzica stojekakvih politickih igraca i piuna te se pretvorila u ustanovu koja ima prekomjeran broj uposlenih koji veze svezom nemaju a program i kvalitet istog je na posljednjem mjestu ako ga opste ima !!!!!
I Javni servisi i Kantonalne tv su u sluzbi stranaka na vlasti. Na tvsa su do juce SDA dizali u nebesa, danas isti ti novinari se utrkuju ko ce ocrniti vise tu stranku.Napraviti jedan Javni servis po volji gradjana sa 4 programa kao HRT gdje bi bili zastupljeni i narodi i gradjani.
Podržavam javni servis, to je nešto što predstavlja državu BiH, ali brate, to je leglo uhljeba i stranačkih gnjida i jednostavno iz ljubavi prema ovoj državi ne mogu da plaćam pretplatu.
Ukinite to.