Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicna odluka, bravo. 👍
A kada se uradi ova pruga do Hrasnice bio bi red da stalno radi 24h. Tome se svi iskreno nadamo.
Ovo je lijepa vijest.Nisam dugo bio u sarajevu.Dug...Neki dan nakon dugo godina dodjem,stignem.Sjednem na tramvaj 3 na stupu...Nisam znao ništa...pitam čovjeka,gdje,kako,koji tramvaj,kako do avaza,malo dalje...čovjek mi objasni,i još pri izlazu,mi dade kartu,evo ti,nek imaš,ima kontrolora;uživaj...Duh sarajlija nije ižčezao,,dobrota,pomoć,a osjeti se i olaksanje kako nema sda.Gdje god da podjem,u moje Sarajevo se vraćam.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Steta je masina,sta su nam uradili sda glodari zadnjih 30 godina,do sad bi imali metro
Slijepac, sa trojkom postaješ Gaza ,vidiš da si pod okupacijom klocu, sve su prodali i izdali i dali Covicu i Dodiku
@drinus Steta je bukvalno steta ovog grada. Uvalio nas u dugove koje ce djeca tvoje djece da vracaju glodaru jedan nepismeni.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Budim se i od po noci samo se vozam da vidim kako je lijepo na zapadu😁😁
Steta zvani tramvaj ili pruga samo oko toga zna kao da je to jedini saobracaj
I treba da bude jedini saobracaj!!
zeleni termiti ne mogu da vjeruju da su zbog adnana stete izgubili kanton Sarajevo,tako jednostavni potezi kojih se oni nisu nikad sjetili.Zasto oni nisu kupili tramvaje,trolejbuse,obnovili prugu i jos dosta stvari,nema veze neka je i kredit al nek se nesto napravi.Forto ako bude pametan da obnovi zeljeznicku i autobusku bit ce im bingo za izbore
Mostarac nam napravi više nego sve Sarajlije zajedno u zadnjih 30 tak godina ....Hvala ti Adnane, nek si i sebi uzeo, extra posao si napravio ...Pozz od Sarajevskog dijeteta
Koliko je novca poreskih obveznika otišlo u taj GRAS i red je. Bravo Šteta!
Odoše pare iz drugih kantona od PDV sve u jednu kasu i u jedan grad
Pa kada taj jedan grad ima stanovnika ko sve ostalo zajedno minus Banja Luka i Mostar. Ova drzava ima manje od 3mil stanovnika, a šira Sarajevska regija ima milion. I svi oni dolaze i rade u Sarajevu. Zato i jeste kolaps svako jutro i svakoposlijepodne. ABd sve šine da se uvezu, da ljudi mogu zdravo na poso ici, a ne sami u kutiji od tonu i po.
Sjecam se kad se ovo zadnji put pokusalo. Za par dana izbili Denisa Mrnjavca. Vidjet ćemo ovaj put.
opravdano..bit će mnogo pijanih Sarajlija
Cuj SDPov skup djela a ne riječi.Ovaj Šteta nesto i radi iako su mu svi ugovori magloviti kao i Sarajevo.Usto ima najjaču armiju botova.A ostali SDPovci su odron ali zestoki.Uostalom ovo je njihov posao za to su itekako placeni uz nevidjeni marketing kao da iz svog dzepa sve rade.Ko biva Efendic nam asfaltirao ulicu ili nesto,to mu je posao .On se reklamira a opstinske sluzbe 99% posla urade.
Sve fino bravo za ministra smao građani nemoj da se bunite kad karte jos poskupe jer je nerealno da autobusi voze citavu noc a da karta bude 1.80 tako da...
mogu samo reci masallah, i vjerujte mi, prva vijest na kliksu da me je obradovala. zivi bili i zdravi.
Ne, ovo je za pohvalu, ali da li smo mi kao društvo spremni za ovo? Taman da se pjano uvali i besplatno voza 6 krugova dok se ne otrijezni. Nadam se da će vozači imati zaštitu u vozilu.
A što se tiče tramvajske, nema šta, već sad je biram u špici u odnosu na bilo koji drugi vid prevoza, uključujući i automobil. Najbrži transport, ljepota.
Zahiragiću jel i ovo populizam?
Da su slične strukture vlasti u cijeloj BiH kao u Kantonu ova zemlja bi kud i kamo bolja bila. Još šta su SDA glodari radili pa njihov nemar moraš sređivati. A kritikovati treba i ovu kantonalnu vlast ako je kritika na mjestu.
Samo po 5 specijalaca sa dugim cijevima preventive radi sa vozacem da dezuraju do ujutro