Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://archive.org/details/wissenschaftlic00hercgoog 8CISTI DOKAZ ZA RASPRAVU)
Nasla se elita da prica o Sutorini, dok u isto vrijeme politicke strukture NISU u stanju da formiraju vlast i nekoliko mjeseci nakon izbora. Da smo normalna drzava, mozda bih i podrzao ovu incijativu, ali ovako? Apsolutno ne! Prvo, ne trebaju nam konflikti i prepucavanja sa zemljama regiona. Zatim, Dodik neki dan izjavi da bi volio da Srpska dobije izlaz na more, sto bi znacilo da i da dobijemo Sutorinu nastalo bi nenormalno verbalno klanje i prepucavanje kojem ce entitetu pripasti. A od te price da bi Sutorina bila Distrikt naravno da nema nista, jer su nam i ovaj stranci nametnuli, nisu se nasi sigurno dogovorili. Tako da, gospodo, dajte formirajte vlast, radite na zakonima, ne palamudite o nebitnim stvarima.
......od velike priče ostat će mali rezultati.......
ne znam šta se ova seljačina od vučurevića javlja. šta li. misli da je faktor. i ono kaže: što se njega tiče...... A ko te šta pita jade jadni...
Drama nam je krivo što nam nećeš poslat' ambasadora :(
Ako Bog da pa nam vrate naše, ali zamislite tek problema između FBiH i RS kome će pripasti iihihihihihi ako uzme RS nije više 49% pade Deyton, ako uzme FBIH isto, sve u svemu još jedan distrikt aBd.
naravno da pripada BiH, može biti distrikt...