Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrabra žena! Sretno i ostani dostojna do kraja...
pridruzuje vam se Bogunic napusta NIP
@Pacifistalevelhigh _ ja sam ponosan na komunističku porodicu Duraković. Samo mi jugobalije ne odustajemo od Bosne. Ne idemo nigdje ovdje nam je nabolje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaki respekt gospodji.... Ostala je dosljedna prezimenu koje nosi i nije dozvolila da upravljaju njom kao lutkom zarad svojih interesa..... Da je barem vise politicara koji razmisljaju svojom glavom, koji imaju svoj stav i svoje ja.... Svima bi nam bilo bolje... Ovako, neka nam je Bog na pomoci.
mandat i 100 hiljada na sunce
Ekipica je do jajaa.Ublehashi i galamdzijee!Brukas se Jasna.Vrijeme ce pokazati
Haha propala zena skroz. 🤣🤣
Pa po svemu i mjesto joj je tamo. U političkom je rangu sa Damirom Niksicem, sada zajedno mogu legalizovati kanabis, pobiti sve vrane i parade redovno organizovati.
SDA gamadi,dovrši vam Zaha brat Bibu nekvalitetnom hranom... idite pred treću internu kod Seke da se raspitate šta joj je?
Mandat Jasna ,ne pravi se grbava.
Na sta je spala ova demokracija da se levati nazivaju ljevicom ..mozda lijevom rukom samp onanisu ili guraju vibro maser a ovi desni to rade desnom rukom... kod nas je Interesna liberalna desnica sve ... nema tu ni D od demokracije i postenja ... goli interes ... jedni na druge rade pritiske da ne padne vlada ili padne i cuj kant.vlada fuj cime se mi zabavljamo sa nebitnim likovima i vlade ranga mjesne zajednice
Vrati Jasna mandat
@billy2200 SDA gamadi,dovrši vam Zaha brat Bibu nekvalitetnom hranom... idite pred treću internu kod Seke da se raspitate šta joj je?
Ima priliku ove godine da se prijavi za nezavisnog kandidata da dokaze koliko ce glasova dobiti,a mandat je upravo trebala vratiti iz moralnih razloga..Zasto iz istih moralnih razloga ne konkurise za svoju struku da joj znanje neispari.Nikada nije ni trebala biti zastupnik,ali greske se desavaju kao ogrona gresaka Radoncica koji jij je dao priliku za dokazivanjem,a bas mu se dokazala i oduzila kao drugom ocu.Neka se svako jutro pogleda u ogledalo kad krene na posao da vidi svoju moralnost.
Nezavisni. Da im nije stranki koje su im omogucile mandate nebi bili ni blizu skupstina. To se zove licemjerstvo. Prijavi se na izbore kao nezavisni kandidat sve ce ti biti jasno ko si i sta si.
Sad će vjerovatno izjaviti da joj je Damir drugi otac ili treći...
potpisala svoj kraj
Bas me interesuje kakvim su ugovorima vezani botovi na ovoj i mnogim drugim stranicama.Je li im se isto Kakir ugradio ako ne napisu po 10 komentara dnevno a koji moraju sadrzavati rijeci izdaja,jugobalija isl. da moraju dnevnicu vratiti i salamu iz sendvica?
Drugovi i drugarice , smrt fašizmu soboda balijama. A i jalijama.
Prešla u nezavisne da nije ofirno odma kod svog zagondzije Katice
Prošla u skupštinu zato što je Nijazova kcerka. Kraj
VILIM KOMUNJARE KAO ZJENICU OKA MOG !
Vrati mandat, zahvali se SBB-u na funkciji koju obnašaš