Komentari (449)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravu je ovo je ko zatvor !!!!
Fadile peri barem ruke kad neznas masku staviti
@istinailaz28 ALO KLIX TESTIRATE SVOJE GAZDE, STA VAM JE, VI KO DA NE ZNATE STA TREBATE RADITI U OVOM PERIODU.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Dozvolite ljudima, a pogotovo djeci, da se izolovano kreću i budu na suncu i svježem zraku! Ukinite policijski sat! Uvedite svrsishodne mjere: zaštitu uposlenih u prodavnicama (pregrade od pleksiglasa), testiranje građana, posebno iz okoline zaraženih. Prekinite sa populističkim mjerama koje samo izazivaju psihozu kod građana.
Ukinite policijski sat da raja moze sjeliti po kucama.
Zaboravih reci sto se tice rata i djece po podrumima i "zasticenim" prostorijama. Imao sam 9 godina kad je zapucalo i bio sam svo vrijeme u opkoljenom Sarajevu i iz iskustva kazem da djeca moraju bar malo izaci vani!!!
Prvo bih da upitim kritiku Klixu jer dopustaju vrijedjanja, govor mrznje... Mislim da svako treba biti zasticen od takvih stvari. NADAM SE DA CE KLIX OBRISATI SVE UVRIJEDLJIVE KOMENTARE!!! Zao mi je kada vidim da nepismeni ljudi vrijedjaju univerzitetsku profesoricu :( Sasvim je u pravu zena. Pa zatvorenici imaju 45 min setnje a podmladci nista :( JOS JEDNOM APELIRAM NA ZAPOSLENE U KLIXU DA SANGCIONISU SVE NEPRIMJERENE KOMENTARE!!!
mora se bona Foodil šetat po Vilsu, bez maske, pa da ga tako vaznog i pametnog djeca ne uzurpiraju. Mogu mu, ne daj Boze, tako mladom prenijet kuronu, pa kud bi on onda?
Ako su najmladji najzafrkaniji prenosnici, a najstariji najugrozeniji onda treba se strpiti..ne smeta vam stetni uticaj mobitela, takmicite se ko ce djetetu skuplji dati, ne smeta los divljacki odgoj gdje djecu ucite da budu hajvani, al smeta dvije sedmice izolacije, tamam da malo popravite sve propuste u odgoju...da se pusti narod vani na izlete i skupove to bi bilo kontraproduktivno i preplavilo ovaj ionako tanak sistem oboljelim.
Od djece prave mentalne invalide..upropascavaju generacije.
Djeciji orgnizmi liseni uticaja suncevih zraka oboljevaju, a jedan od prvih simptoma jeste nedostatak D vitamina.
cuj i klix brise komentare o vlasti... e pa bravooooo
Ovo je ludost. Treba dozvoliti porodicama da zajedno izlaze vani jer roditelji sa djecom vec zajedno provode vrijeme u svojim kucama tako da nema dodatnih rizika od zaraze. Starim osobama se mora omoguciti izlazak prije svega radi opskrbe. Prvi radni sat svih javnih sluzbi ukljucujuci prodavnice i markete (npr od 7-8h) mogu se rezervisati iskljucivo za rad sa starijim osobama.
Lanac zaraze se mora prekinuti, zato stisnimo zube i roditelji da krenu da rade razne vjezbe i igre sa djecom da im se priblize, a ne samo da sjede sa telefonom u ruci i gledaju fejsbuke i kojekave starlete. probudite vase "familijarne" osjecaje. Ja bih vas iz vlade platio po satu a ne po "cjenovniku" pa bi se radilo, a ne izmisljala topla voda i kojekave gluposti samo da se nesto kaze..
Djeca ispod 18 godina imaju slabije razvijenu svijest i najmanji detalj može učiniti da postanu prenosnik ovog virusa. Škole nisu slučajno zatvorene. Objasnite djeci zašto se izbjegava kontakt, a ne praviti žrtvu od sebe kao uvijek!
Jasna je upravu, dozvolite djeci izlazak u parkove ili druga za to odredjena mjesta koja bi bila pod nadzorom policije i gdje ne bi bilo dozvoljeno veće okupljanje, samo porodica ili dva čovjeka u 'grupi', blesavo je ovo što rade, svu nesposobnost vlasti da na vrijeme spriječi ulazak u BiH, jer svi su nam slučajevi uvezeni, sad plaćaju gradjani.
Stvarno žena je definitivno neozbiljna. Treba svi da pomru da bi neko došao do pametii.Vidim da Španija i Italija nisu dovoljne da bi se neko spametovao
Ovo je doslovno zatvor, napravili smo i peticiju neki dan mi omladina. Potpisite, moze svako! http://chng.it/4X4wv7Wt
Bitno je da se kerovi mogu izvesti. Zato i jesu skratili policijski sat.
niko ne govori da se okupljaju ili igraju u velikom broju, ali ne izvest dijete malo ispred zgrade da udahne zraka ili osjeti malo sunca e za mene to mogu samo bolesni umovi, a da se ne pozivamo na konvekcije o zaštiti djeteta itd itd. Onaj ko je donio ovu odluku nek sjedne doma i promisli, pustit dijelte uz pratnju roditelja makar na sat dva nek izađe iz kuce.