Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja se sexualno uznemirim kad na javnom mjestu ,kaficu,bolnici,tramvaju vidim zensku u mini suknji i sa sissama na izvolte.jer jebbaji ga nisam derpas jer ipak tijelo je to koje zavodi,znaci da smo seksualno napastvovani od strane zena koje se tako oblace.ubaciti i to pod neki redni broj.
Seksualno uznemiravanje je takodje kad koleginica obuce kratku minicu i izbaci dekolte, pa se saginje i naginje na radnom mjestu.
Ne kazem nista, sve to stoji koleginice Mrso, ali valjda postoji seksualno uznemiravnja i od strana zena?
Ja bi ovu Jasminu seksualno uznemirio pa neka me hapsi ko god stigne.
Pametna im je ovo i logična odluka...spriječiti incestuozne radnje u općini....
@Chvilla Jel' to ti iz iskustva? :-)) Mojne tako...tamo su svi općinari famElija...moralo se ovo uvesti.... :-)
posteno. treba zakonski uvest i zabranu eksplicitnog seksualnog oblacenja
Jasmina ne brini nece tebe niko,rugoba si kao i mater ti,kompleksasica/lektorka koja glumi profesora na filozofskom a jedva srednju zavrsila,novopecene sarajke iz gorazda
Znaci,nema vise ni kompliment uputiti,ne smijes pozvati na kafu,udvarati se...Dodajte jos da ne smiju u muski sjediti u bastama zajedno sa zenskima. Muski sa muskima,a zenske sa zenskima.To je pozadina stvarna,a ova bolesnica je placena da promovise LGBT u BiH. Pa normalno da se ne smije nista na silu,neprikladnim rijecnikom,pon as sanjem,itd.ali ovo je previse.
Ma umotati sve i prozorcice him nabaciti i niko ih nece pogledati a kamoli ufatiti.
ostace svi bez posla....kad balkancu krv ode dole,,,mozak prestaje da radi...trik je da istreniraju mozak da ne priaju gluposti u tim momentima...neki nikad nece shvatiti..da se ljudi dijele samo na dobre i lose...a ne na muske i zenske...(naopaki smo, )...meni je jedan stranac rekao da se na balkanu svi pravo macho....tek sam tad skontao da je to tako...uvijek koristimo silu a ne pamet/emocije na fizicki slabijim od sebe...
Ko o čemu, Naša stranka o seksu. Gdje god je neka perverzija, pederluk, guženje, obavezno neko iz Naše stranke se nađe tu.
to nista ne smije i to je ok podrzavam, ali smiju, prema stavovima nase stranke, dva peskira kroz opstinu da prodju da se drze za ruke. to nije uznemirujuce, ne smije biti izgleda.
Pa sto si se udala za njega. Ljubav valjda izblijedi vremenom
ova nema drugog posla nego izmisljati inicijative
Pacenica iz prve gimnazije.
ona je jos dorba kakva joj je mater
Ovi hoce govor i zezanje da cenzurisu...