Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivi borci danas zavide onim borcima koji su casno poginuli braneci zemlju. Sami smo krivi sto je to tako i sto godinama trpimo razjedinjeni SDA koja je sustavno unustila sve pa i drzavu.
jaki neki borci, sačuvali 18% države. i sad bi da im hrvati i srbi zarade sadaku.
@hercegovac12345678 Kontrolisala je Armija i HVO i 67 posto Bosne. Treba pitati Bakira posto Alija sad nemoze da vidi sta je istalo iza njega i njegove vkadavine sto su oobijeni,smjenjeni svvi oni koji su bili i borili se za R BIH.
u titinoj državiv moj djedje otišao u penziju veoma mlad. dobio je taj neki dodatak za učešče u nob u....... pored penzijje imao jemogućnost nastaviti raditi i radio je dosta godina znači plata penzija i taj borački dodatak koji je vjerujte bio simboličan........ šta bi ovi dva petka staža i onda sve moguće beneficije......... ponudite im posao u skladu sa obrazovanjem pa da vidumo koliko će ih prihvatiti......... naučili džabalesku
@lajkovana, u mojoj porodici su dvojica otišli u rat u dvadeset i kojoj godini života. Čitav rat na liniji Eno ih rade i žive isključivo od svog rada. Nikad ništa nisu tražili ni dobili od borackih udruženja.
Pa naravno da su prevareni, al dzaba kad smo minstoka
bice bolje poslije izbora, pocrkacemo svi tačka
Jesu bitange ovi iz (sda), zamisli ti im borci omogucili te pozicije !
Koliko znam da su svi zastupnici glasali za ovaj Zakon, znaci i ovaj samoproglaseni "strateg". Glasao za njeg, a sad nas ubjedjuje da to ne valja. Na sta ovo lici narode?
Pa prvo je glasao pa onda pročitao.
bivsi borci su sve SDA glasaci, nije to bas neka pamet
provodiv je.....mora biti provodiv...donjeli ste zakon da 150 000 boraca moze u penziju...tim ljudima morate dati penziju inace ce vam srusiti drzavu.....u principu omladina ce morati raditi puno vis ei izdvajati puno vise da bi platili novih 150 000 penzionera....naravno bit ce veci porezi i puno veca zaduzenost.....
@KafaNaDriniy..nek pare za tih 150000 osigura onaj koji je to predlozio, iz PIO-a ne smije...zasto da se pare iz PIO-a daju onima kiji ga punili nisu..van pameti
@CuraGrbavica ...95% bosnajckih parlamentaraca je glasalo za ovaj zakon...o cemu ti pricas?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sledeći rat će biti građanski .
naser pre neko vece kaze da cete uskoro napasti republiku srpsku?
@zaboravan ...dabogda se ovako sve vise urusavala....:)