Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je SDA izigrala Radončića, stavljali su kandidate SBB-a gdje nisu imali šanse, a podmetali lafo nezavisne, a onda išaretom članove i simpatizere SDA instruirali da glasaju za njih. Sad Bakir može reći Fahru evo vi ste krivi što smo loše prošli. U Tuzli nisu izgubili, nego su poniženi.
Nista to nece promjeniti u glavi gusinjskog kepeca,i dalje ce biti iza Bakirovog slica,sve je bolje nego trunut' u cuzi
Ma SBB nikad nije ni bio stranka, važno mu bilo da se spasi suda
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
da svaki grad ima jednoh Jasmina,gdje bi nam kraj bio
@tuzlak478 Ma bolje je imati bakira i fahru...
NE BI BILO FABRIKA DA VAM JE FARAON NA VLASTI KOMUNJARA IMAMOVIC
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
TUZLA ISPRED SVIH - PO ZAGAĐENJU VAZDUHA !!!!
"Dužnik sam građana Tuzle, uradit ću više nego što sam obećao" nemoj vise majke ti!!!
@fellaini. Ne zatvara se bezveze zadnji rudnik u njemaćkoj 2018.
Da napravices jos 2-3 mosta,jos koje jezero mozda zatvoreno, (pokusaj kruznog toka) i mozda ugurat fontanu negdje aaa ?
A sad istocnu tribinu :). Sljedece je predsjednik SDP-a. Ironicno je sto si spasio guzicu Niksicu, koji da je cojk se ne bi ni kandidovao.
realnost je da Jasmin nije imao pravog protukandidata ... za SDA nema sanse da se glasa, SBB-ov glavnokomandujuci do jucer bio u zatvoru , a Berberovic je smijurija ... Bato je opet zato sto je carsijski covjek osvojio 13000 glasova mada da se kandidovao kao nezavisni kandidat mozda bi i pobijedio Jasmina
@at3ist to sa djedom se slazem, dok to sa doktor ne treba da bude gradonacelnik nema nikakve veze, ako je pametan i poduzetan moze biti i stocar sto se mene tice samo da je poduzetan i posten ... ali Bato vise nije ni bitan, bezze diskutujemo
evo započinje on razvoj ima i 10 god, baš me zanima sa koje će sad strane započeti...
realno od cumura se u tuzli ne moze disati.. i termoelektrane.. ostalo dosta je uradio ovaj Jasmin.. najgora je opstina Centar Sarajevo zato ce sada Bake da to sredi ;)
@fellainimarlon Meni je svejedno brate ako tebi odgovara pali ga a kada ti djete od astme i respiratornih problema bude bolovao nece ti biti svejedno.. Generalno kada vec ima topla voda u termo sto se ne bi svi grijali na termoelektranu zdravije bolje sve.. samo treba imati viiziju i htjeti..
Azmir Husic na aparatima
Tuzlaci znaju sta im treba,ne, trehanje gloginja tudjim spolovilom u vidu suplje price i obecanja nego neko ko ima zelju i viziju odradjivanja dobrih stvari za grad. Nadam se da ce gradonacelnik istrajati u nastojanju da slusa potrebe i zatjeve gradjana jer oni najbolje znaju. Do sada se dosta toga uradilo i jos ce ako Bog da.
da li neko priča o propasti SBB stranke? Kako postadoše filijala SDA ne mogu ni 50 glasova dobiti
KOMUNISTICKI MAFIJAS FARAON RADNICI U TZ BEZ POSLA STRAJKUJU TI PRED VRATIMA SVE SI FABRIKE POZATVARAO DOCE I TAJ DAN DA TE STRPAJU U ZATVOR LOPOVE
Fabrike u Tuzli raniji giganti nemaju nikakve veze sa nadleznoscu grada niti sa nacelnikom ko god bio. Zna se koje unistio Tuzlansku privredu HAK,TTU, POLIHEM AIDU itd. De vec jednom da se odvoje babe i zabe
@bosnabosna2 upravo tako, napokon da procitam jedan osvijesten komentar nekoga ko se iole razumije u nadleznosti ..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da hoćeš samo sprovesti toplifikaciju pa da zimi možemo disati i meni dosta. Prošle zime je u Tuzli bila katastrofalna zagađenost a sumnjam da će i ove zime biti drugačije a gradske/kantonalne vlasti ništa posebno ne govore o tome.
@SvetiJuraj Moze se ljudima ponuditi alternativa u vidu subvencije za nabavku peleta ili subvencije za potrosenu struju ko se grije na elektriku. Dobija se novac od termoelektrane, jedan dio bi se mogao i na to usmjeriti.
@SvetiJuraj Jedan pasat ili superb ne mijenja nista znacajno, nismo mi pederacija gdje svaka susa od ministra mora imati po jednog.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako se to SDP naziva strankom svih građana u BiH, a za njih glasa samo bošnjački korpus? Molim nekog umnog čovjeka da mi ovo objasni.
Kad je bilo paliti i rušiti iz nezadovoljstva 2014. godine, tuzlanske komunjare su bile najžešće. Nek sam i gladan, ali nek je sve crveno. Fuj, ne postoji gadniji i jadniji grad. Sve je prljavo i oronulo, ništa novo nije urađeno godinama. Bez konkurencije, najružniji grad u BiH.
Odakle si ti?
ja sam išćooojnićo, otklen si ti?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)