Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Članak dug ko crnački kar.
Nemojte nam samo vi iz SDP-a pomagat kao što ste pomagali u ratu, ili zakona o prrbivališto zbog kojeg NIKAD nećemo imati Srebrenicu više i ostalo. 😉👊
a ništa što mi već ne znamo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jel iko procitao cijeli clanak?
Nemojte nam samo vi iz SDP-a pomagat kao što ste pomagali u ratu, ili zakona o prrbivališto zbog kojeg NIKAD nećemo imati Srebrenicu više i ostalo. 😉👊
Treći entitet ili gruge gluposti koje zadiru u teritorijalni integritet i suverenitet BIH ne bi doveli do raspada BIH, nego do RATA!!! I to treba biti jasno svima!!! Bosanci i Hercegovci nikada neće dozvoliti raspad BIH!!! PRESTANITE GOVORITI GLUPOSTI!!!! PRESTANITE GOVORITI RASPAD BIH!!!
Pa ti čovječe nikako da nađeš izlaz iz općine, a kamoli izlaz iz krize
Volio bih da neko uradi analizu njihovih odluka dok su bili na vlasti, vidjet ćete da su im sve odluke bile na štetu BiH.
Ti znaš. Ulojijo si se. Za Kukićem ćeš ti brzo u zaborav.
Jarane, prvo izvedi Tuzlu iz krize.
Covjek je 20 godina na celu Tuzle pa dragi Jasmine s te pozicije ces u penziju. Dragi Tuzlaci jel to stvarno nema niko bolji. Ne poznajem Tuzlu ali mora da je tamo sve OK cim je covjek nezamjenjiv.
Prevarant olfo književnik i narcisoidni šizofrenik uništio Tuzlu iselilo i protjerao više Tuzlaka nego Mladić i Karadžic
Raspast ces se ti u grobu, a Bosna nikad nece !
ovaj metuzalem jos živ
a to bi bilo bratstvo i jedinstvo bilesi
Komunjaro,
Kratko i jasno to je rat, jer Bosnjaci realno nikad nece dozvolit raspad BiH
I Jasmina Imamovića 2014-te Nermin Nikšić pogura traktorima s priključcima
SDP se lagano priprema da zaledi svoje djelovanje ko i u svakoj ozbiljnijoj krizi
Kako se uopste moze razgovarati sa nacistima koji bi u licne karte unosili kojoj vjeri pripadas. Sav taj prostakluk dolazi od kamenjarski srba sa Raspudicem i Susnjarom na celu. Da je ovo ikakva drzava ova dvojica bi trebali jos davno iza resetaka da se nalaze..
Licemjerne SDP komunjare,nisu dali glas svome Bećiroviću,nego su izabrali Komšića,SDA je izabrala Džaferovića.