Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
realno je upravu..svakako se izborima manipulise, nema potrebe sprijecavati gradjane da uzivaju na trgu
Ko još misli da se zove Trg slobode zbog fudbalskog kluba?
Kako lijep trg :)
Ovi tuzlaci svako jutro novu ideju imaju. I to uglavnom dobru.
Nije odmakao od 1945
Mislim da je ovo sasvim u redu. Ako je zabranjeno srat' na Trgu, onda vala treba i to sranje zabraniti. Svaki oblik nemoralnog ponašanja treba zabraniti na svakom pedlju ove države, a ne samo na trgovima.
Ooooj Džasmine zove se TRG SLOBODE a ne Trg političkih zabrana.
Jednoumlje ko u Titin vakat.
Slazem se
Podrzavam ovu odluku u potpunosti
bravooooooooooo
Imamovicu zasto krijes demografske podatke a pozivas se na djecu, znas li da je Tuzla spala na jednak broj rodjenih kao Ilidza? Znas li da Zenica jednakog broja stanovnika ima 400 rodjenih vise? Pokazi podatke Tuzle o iseljavanju i rodjenim/umrlim pa onda pametuj.
Trg slobode. Komunjare. SDP. Titoisti. Zabrana.