Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto na mom birackom mjestu ,ispred MZ,ne mozes pric ulazu.Najmanje 15 gebelsovih sda clanova se vrte i hodaju okolo i malo malo telefonima se zivka ili neko zove.Jel to oni misle nekog prepast svojom pojavom ikobajagi masom .A sve uhljup do uhljupa sa izuzetkom 2-3 donekle postena cojka.Nikad medjusobni neprijatelji a zbog vlasti prijatelji SDA-SBB nece uc u Opstinu Tuzla.Mogu samo na salter kad im sta treba..
Kako li se tesko skinuti sa majcine sise, kad je mlijeka koliko hoces a sve dzaba! Ovaj da nije politike, gladan bi bio.
Bas me zanima jel cekaju u redu za glasanje ovi "lideri", kao i ostala buranija ....
Ja sam obavio veliku nuzdu.. broji li se i to?
Broji, ako ti je stalo
@Shmrkachchemtrailsa ja sam se razrahatio.. da ti pravo kazem..
...da je dužnost, zvala bi se "biračka dužnost". ovako je, ipak, "biračko pravo".
@commiemarshhal sarajevo centar ima dobrog kandidata... mozda jos onaj ludi konstantin nije los.. ovo ostalo.. samo pustit gvna niz vodu
Kakav je osjećaj 16 godina glasati za sebe
@DexterTZ Ista stvar i kod mene, justros oko 7 pa opet oko 8 sati poruke, ovo fakat nema smisla sa SBB-om. Kako to prijaviti.