Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lejdis i džentlmenovi: Zbog radi ovoga nam ljepša naša zadugo neće vidjeti bolju budućnost! Preduzeće pripalo SBB-u! Jebale vas stranke, treba onaj ko je sposoban da vodi firme a ne onaj čija je stranka pobijedila na izborima. Zbog toga nema napretka. Na zapadu, gdje su davno izašli iz kamenog doba, se direktori ne mijenjaju nakon izbora. Ljudi se ocjenjuju po rezultatima a ne po članskim karticama.
Citao sam Bucine kvalifikacije kad je postavljen na tu poziciju, odusevljen sam bio momak je zavrsio najbolje svjetske fakultete za gradjevinu, sumnjam da je ovaj bolji
...nije bolji. al je poslušniji.
Jasmin Bučo je rođen 1979. godine u Čajniču. Nakon magisterija na odsjeku građevine na INSA Grande Ecole u Lyonu u Francuskoj, postdiplomski studij je završio na Univerzitetu Herriot-Watt u Edinburgu u Velikoj Britaniji, a doktorirao je 2007 godine iz oblasti građevine, na INSA Lyon u Francuskoj.
Van pameti. Čuj "Preduzeče pripalo partiji" To da se napiše u novinama na zapadu neko bi garant završio iza rešetaka. A kod nas se to pročita bez reakcije.
Kuda li će ovaj sada upraviti autoput na dionici oko Jablanice :) Možda na drugu stranu Prenja.
Baš me iznenadila ova vjest. Hahaha plakat ćemo za Ensadom i ovim Bučom. Lopovi možda jesu ali su barem nešto i uradili, sad nam ostaju lopovi bez rada.
Javno preuzeće Hrvatska pošta dd u BiH zamislite Francuska pošta u Njemačkoj
"jer je prema koalicionom dogovoru ovo preduzeće pripalo SBB-u" sa ovakvim politickim sistemom necemo mi nikada na zelenu granu
Prodavao oriflame kozmetiku,a sad direktor :/
sta ti radis, je li radiholicaru?
Fujjjj fujjjjova
Ako je vjerovati onome šta je ovaj Matoruga rekao o sebi na Linkedin-u, tipu je valjda bilo ofirno prijaviti koji je šupa.ki fakultet iz zabiti završio, ali je završio kao direktor. I to direktor sa ukupno 2 god I 5 mj. radnog iskustva. Naravno, prvo i jedino zaposlenje u BH Pošti. WTF? To su naši direktori-prihvaraju funkcije za koje nisu kompetentni.
prica se ovih dana da je Fahrudin vlasnik gp put sad i direktor autocesta ahbab. cudno jako cudna veza
Nije normalno da se rukovodece pozicije javnih preduzeca dodjeljuju politickim putem. Vise od 20 godina smo taoci politickih stranaka i samo sutimo i trpimo ovu nepravdu. https://www.facebook.com/Sposobnim-a-ne-podobnim-1561840097466616/
e sto se pravilo pravilo se, sad cemo 10 km pravit 10 god.
Bučo u Hall of Fame. Ni kilometra ne bi.
Vidi mu usiju kao u Damba , moze sam sebi klempu opalit :-D
Onu Pendešku hoće u zatvor jer je imala telefonskog savjetika Ivu Miru, a ovaj Šojić 90% sjednica vlade održava telefonski.
Da mi je znati kako dobijaju materijale za sjednice, kako se vodi zapsinik, kako se obavlja diskusija. Ova lakrdije može samo kod SDA, HDZ, SBB i ostalih im trabanata.
vidi cuke kod ovog kao sahat kula. haj neka je sa srecom.
Nov - vidi kako je namjestio ruku da ga uslika. Ovaj nije ni za kozje staze!