Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i da je izbor, stvar je slobodne volje i ne ugrožava nikog, i ne tiče se nikog koga to ne zanima.
upravo, i čemu onda parada? Dekriminalizirano je još 1996. a nasljedno pravo se može notarom riješiti. Puno muslimana se ženi samo pred hodžom bez države
Jasmila pametnije bi ti bilo da se založiš da djeca u Konjević Polju mugu učiti BOSANSKI JEZIK, nego da se zalažeš za nešto što uništava čovječanstvo!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
"I (spomeni) Luta – kad reče narodu svome: «Zašto činite razvrat koji niko prije vas na svijetu nije činio?  Vi sa strašću prilazite muškarcima, umjesto ženama. Ta vi ste narod koji sve granice zla prelazi ! " 
Ne lijegaj s muškarcem kako se liježe sa ženom! To bi bila grozota.“ (Levitski zakonik 18,22). „Ako bi muškarac legao s muškarcem kao što se liježe sa ženom, obojica bi počinila odvratno djelo. Neka se smaknu i krv njihova neka padne na njih.“ (Levitski zakonik 20,13).
ok, znaš citirati nešto iz neke fantasy knjige o vilama i anđelima. čestitamo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sarajevska “gospoDZA” karakondzula
shakespeare nije bio gay. i otkud pravo tebi tuko da pises ko je ko?
Antipatična i eto ti.
Neka im se odmah priključi😂
Sve je ovo licemjerno dok u ljudima pršti averzija prema drugim nacionalnostima. Sve neka gluma, lažna emancipacija, lažni urbanizam, wannabe gradjani svijeta, fejk instagram influenseri i ostala “cool” raja sto mase sarenim zastavicama dok Romu *ebe cigansku majku. Paradirajte laznjaci, samo paradirajte.
Naucno NIJE dokazano da je seksualna orjentacija stvar DNA, to je cista spekulacija i prica uskih propederskih krugova u naucnom miljeu..DNA shodno da li potice iz xx ili xy hromozoma odredjuje razvoj muskih ili zenskih spolnih organa a ne hoce li ti organi sutra pod palicom umobolesnog mozga cepati jedne druge ili sami sebe!
I ja sam rodjen s shizofrenijom pa ne ocekujem da me prihvate ko normalnog niti ikom svoju bolest ne nabijam na nos
To je bolest.
Ma treba to sve dobro izhebati
Ja sam uvijek bio za da se takve stvari desavaju izmedju cetiri zida, radi sta zelis budi sta zelis, a sve sto je naopako ne moras biti ponosan sto si nastran. Ne postoji ni jedna teorija ili objasnjenje da muskarac spava sa muskarcem to ne treba pokusavati objasniti zaista
Ima zabranit !
Gade se i meni ružni i debeli parovi, pa to ne znači da im treba zabraniti da imaju partnera. Najviše me fasciniraju ovi što se pitaju čemu parada. Niko od LGBT populacije ne paradira eto zato što se osjeća posebnim i boljim od ostatka populacije i jer želi da nametne drugima svoju orijentaciju. Paradiraju u znak protesta, kao što su paradirali radnici, žene, crnci i sve druge grupacije koje su bile ugrožene kroz istoriju.
@Cyprine Treba da paradiraju sve dok im se ne omogući da žive sa svojim partnerima bez straha da će ih neko pretući ili da će biti zlostavljani i diskriminisani na druge načine.
Nije mi jasno zasto nekome smetaju. Sta koga briga ko kome sta mece?
To je bolest Jasmila to bi trebala znati ili neces da znas . Bolest koju je pederski lobi u svijetu skinuo sa liste bolesti WHO Svjetske zdravstvene organizacije
Ma da, baš jedno novorodjeno dijete vec zna hoce li biti lezba ili derpe. Ne, Jasmila. Kako odgojis i usmjeris dijete, takvo ce ti ono biti!
@munjax Ni za tebe se nije znalo da ćeš ispasti glup, pa eto ispade.
@munjax Ziv bio nemoj biti roditelj ako za Boga znas, s takvim shvatanjem svijeta nije ni cudo sto radjamo debile koji kradu, pljackaju, varaju drzavu, tuku slabije, i sl.