Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PO MENI, JEDINICA IZ VLADANJA PLUS UKOR SUDSKOG VEĆA, PA NEKA SE PUŠE
Pa u mostaru covjek kuhar dobio godinu i po zato sto je kutljacom po glavi udario HVOvca zato sto nije htio da jede, glumio nesto, a dobijali istu hranu ko i ARBIH.
Prevelika kazna u usporedbi sa ostalim kaznama gdje su "ljudi" koji su ubijali i silovali djecu dobijali manje godina..
Fikret Abdić dobio 14 godina.
Usao da napisem isto... :)
SKANDALOZNO! ŠOKANTNO! OVO JE SAMO JOŠ JEDAN DOKAZ DA JE TUŠILAŠTVO UDRUŽENA ZLOČINAČKA ORGANIZACIJA GENOCIDNE GAMADI I UZP ZLIKOVACA,..... PORED STOTINE SLUČAJEVA GDJE SU SRPSKI ZLOČINCI ZAPALILI ŽIVE BOŠNJAKE ONI SU NEKAKO PRONAŠLI DA OSUDE DVA BOŠNJAKA IZ HVO STIM DA NJIHOV ZAPOVJEDNIK HRVAT NI SLUČAJNO NE MOŽE BITI KRIV!
I Bošnjaci odgovaraju I za to što su pretukli dvojicu zarobljenika. Šprdačina od pravde.
Veće kazne dobiju ovi što voze bez vozačke nego muslimanski ratni zločinci
Kada uporedis vase zlocince, cetnike, i koliko su zatvora dobili, ovi su trebali biti pusteni odmah, i jos da im se isplati odsteta!!!
Oni su male mace za vas