Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čevljanovići su čudo. Prirodeee 😂🤣😂😁😂
ode i vepar iz Laktasa 😂
vi se svi smijete Besimu, ismijavate koride a gledaj ovo sad, ode čovjek u Japan pa vi nikad Neuma necete vidjet, a kamoli Japan, vi komentatori ne znate ga nac ni na karti
@zlatar Koga, Neum ili Japan? :-D Ili nijedno? ;-)
japanci ce njega obuciti da bude Nindja a on japance sve o koridama i bikovima.. posteno..
sto ces ti???? trebao si poslati bika I nihadu kapetanovic!
jel putovanje do japana sadaka ili iz njegovog džepa? :)
Koridama nista ne fali, to je nase kulturno nasljeljeđe. Ljudi su se vjekovima družili na takvim okupljanjima i skalpali poslove., oni koji se stide koride samo bjeze od svog porekla.
toooooo Bosnoooo....u tehnoločki,najjaču državu šalji prestavnike koride i Ćevljanovića,da i japanu konačno dohakamo , našim krkanlukom
Iskompleksirani FGRovci na haparatima 😉
@Smpt44a seljaaakkkkk opaaancciiiii.. Korideeeeee kmeeeeeek sdaaaa
@Smpt44a korideeee, sdaaaa, japaaannnn
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pricaj ti sta hoces da znamo kao sto ne znamo mogli smo od koride napraviti turizam biznis. 😁
Hoćel se i oni bosti ?
Iako ima humorističnih komentara, sprdajte se koliko hoćete, ali Japan je zemlja koja pored sve svoje tehnologije i napretka itekako čuva svoju tradiciju od postanka pa na ovamo. Ne bježi ni od svojih zlatnih ni od svojih mračnih doba i uči iz svoje historije. Šta mi radimo? Živimo samo danas: pljujemo prošlost, proklinjemo sadašnjost, psujemo budućnost, dok drugi gledaju da izvuku od nas ono što je lijepo i što valja.
Je li ovo neka alternativna realnost sta se brate desavaaa
Besim San😹
Šta ovo, kao da ne zovu ove iz bratskog ufruženja SBB BiH?
Više oduševljeni volovima nego ljudima
da vi tek probate toga bika na raznju
U svemu se nadje biznis. Samo naprijed.