Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Japan 191, Njemacka 198. Japan najbolji, sve pohvale novinar
@Nalaer012 Čitam, ne vjerujem. Al hajde, Tippfehler, dešava se da ostane i nakon zadnje kontrole teksta 🤦 Btw, Njemačka može u 189 zemalja
Majke mi svake godine ista ova vijest sa pasošima sigurno već 6 godina hahaha
Svaka rasprava je suvisna. Nabijte ga na k... ako nemate novca j vremena da putujete. Cak i u ovoj koroni ko ima , kao da mu i nije korona. Daj boze zdravlja ostalo cemo valjda sami jednog dana
Ka'e, naši solidni 49.
Redakcijo malo obratite paznju sta objavljujete, Njemacka 189, a ne 198!
Čoviče, Hr osamnaesta.
Moj Češki je 7i 🇨🇿🇪🇺🇨🇿🇪🇺🇨🇿🇪🇺 Slava Češkoj ❤❤❤
Dobar je i ovaj nas za nivelisat kredenac 😥
Možda 49. al' u Evropi.
Hrvatska na 18.mjestu i putujemo u 171 zemlju, bez ograničenja.
@tiramola Ja, i?
Njemačku ste treću naveli, a najjači pasoš ispade Njemački.
@usrose Pogrešnan broj kod Njemačke. Treba 189 a ne 198
Koliko je Juga valjala vidi se sada Srbi sanjaju Ruse, tkzv.Bošnje sanjaju Tursku. Hrvati su se vratili zapadu. Ta zemlja je bila teška diktatura, jaka vojska i policija za utjerivanje straha i održavanja na životu. A putovnica za Afriku i dio Azije je bila na cjeni. A znate li u koliko država Hrvati mogu bez putovnice? A tek sa putovnicom?
Beskurac
Hrvatska 18-a.
zato je kod nas najvise ovih sa Pakistanskim, Afganistanskim pasosima , mislim ako ih imaju za pokazat
Najgore je kad djeca, koja su se mućkala u jajima za vrijeme YU tu istu državu komentarišu...šta si ti mog'o iz babinog muda saznati?!
Bih pasos je uz tudzu vizu najbolji😀