Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fakat je pretoplo za ovo doba godine... međutim nije prvi put. Sjećam se zadnjih velikih protesta u februaru kad je bilo preko 20 stepeni.
Do kad vise kisa, pa zimi treba snijeg.
Ne volim snijeg ni zimu, ali su i jedno i drugo potrebni ovom geografskom podrucju. Snijeg zbog ocuvanja usjeva i akumulacije vode, a minusi zbog sprjecavanja ranog pupanja voca. Ranim pupanjem voca se veoma lako moze desiti neki kasniji mraz koji sve unisti. Bolje je sve u svoje vrijeme, pa tako i snijeg i mrazevi u januaru i februaru.
Cao lijepo ljeto Cao sunce, eto nam kise kad bude ljeto
što se mene tiče zima može i proći
ma bjezi ba...........cuj 15 stepeni...........u januaru...
@brundo hocu minus 15...........
@VidioZivaBosnjaka hahahahahaahahahahaha aj ba bjazi....cuj ja nastrana, pa sta fali ???
Baš su baksuzi overall naše jugošvabe, snijeg padne tek kad kad oni odu