Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jest moderna ova mačka u zelenim čizmama.... pravo ih je dobro sparila s ostatkom odjeće
-D.Meteorolog......! -Zato cete imati nestabilno Ljeto sa ekstremnim tepmperaturama i -u nekim dijelovima zemlje sa poplavama ,tjekom Proljeca !
pa ljetos su svi bili proroci i najavljivali dugu i tesku zimu...pa kad ce to :)
Nisu ni ovi americki idioti bolji, kazu 50% kisa ce prije na dva sata nego sto treba. Pa mogu i ja rec 50% da ce padat il nece.
prije dvije sedmice pisu kako ce izmedju 15. januara i 15. februara biti period sa najvise padavina, a vidi sad, koji ste vi imbecili
baš je našim meteorolozima za vjerovati :D
bolje moj dedo prognozira
Haj ne serite vise,neki dan kazete bice vise padavina od prosjeka, a sada kazete manje.Ovaj hidrometeoroloski zavod pravo spadalo,ne bi vidjeli tajfun da pored njih prodje,popustite vise sa vasim prognozama.Citavo ljeto ste najavljivali kisu da bi rekli na kraju da je nece biti,itd itd...