Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne radi nista. Jan nista u zivotu nije postigao - nema curu, nema fakultet, nema vozacku dozvolu.... - krade pare i predstavlja se po svijetu kao stvoritelj svih dobrih stvari u BiH i kao predstavnik mladih, a nikad ga niko nije izabrao. Fuj.
...ti akademice nama reci sta taj covjek konkretno radi?
UGLAVNOM, KULENOVIĆ JE ZA SVE VAS KOJI STE OVDJE KOMENTIRALI TATA-MATA!!! NAJLKAKŠE JE LAPRDAT KOMENTARE IZA RAČUNARA NE ČINEĆI APSOLUTNO _N.I.Š.T.A_ ZA SEBE ILI ZA BOLJITAK!!! ZBOG GOMILE NESPOSOBNJAKOVIĆA KAKVI SU KOMENTATORI OVE VIJESTI, BOSNA I HERCEGOVINA I JESTE NA DNU RAZVIJENOSTI (POSLIJE SMRDIJE, NARAVNO) EUROPSKOG KONTINENTA.
Cuj direktor, nabijem ga na ovaj moj nedirektorski...
Kreten mali, gadi mi se kad ga vidim na TV-u.
Ovaj lik i ona Sanja vlaisavljević, \"medijske ličnosti\", zvijezde u sarajevskoj mahali nosite ta gov*a više
D e b i l kojem se donja vilica neprestano krivi dok priča gluposti.
Ovaj papak mali zaradjuje ogromne pare na ubleharenju. Zivjeli fondovi EU, zivio spori napredak BiH ka EU, kako bi drukcije nesposobnjakovici poput Kulenovica mlatili pare evropskih poreskih obveznika!
ma radi ono sto svi ljudi u BIH rade koji se muvaju po medijima. hvata maglu i prodaje narodu jaja pod bubrege!
,,,zlatan, niko ne zna cime se bavi, sta radi, a stalno njegova njuska po medijima
Samo da pozdravi jarana Jana :) Žorž Vedran Hodžić