Komentari (467)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko je ovaj levat? jel u njega mati znala da se drogira?
Ako nije znala sad zna garant
Naši političari nikad nisu igrali poker kad su bili mladi i to se danas vidi :)
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
ahhaha dajte mi zgradu sa koje ću skočit
@kadFazaniLete ...jel' ono "pičim, pičim, pičiću... i sda-dnevnicu hapiću"
ustani alija da ja malo legnem ;D
Jala je postao cista komercijala... FUJ! stidi se...
oni ti ga puse Jasmine
Evo jedna dok me još inspiracija drži: "Kad me pitaš koji mi je ovo mandat, ponosno kažem da sam opet kandidat. Prijatelju, druže, stranka te prati, u izbornu jedinicu obavezno svrati. I tvoj glas mi je pravo bitan, da ih nakupim, pa da se i ja za nešto pitam. Pa kaže: Promovišem se opštinom, hvata me trema, previše kandidata, niko veze sa životom nema. I u mojoj izbor jedinici pismenih nema, sve neka jet-set lica, proizvođači problema. Valja li ova?
Politika me nezanima,glasam za SDA !!
Skonto i jala gdje se najvise krade
prvo se prodo rep, pa onda obraz ccc
e kad su se i ovi poceli baviti politikom
Nije ni bitno po meni je bitnije buraz kad nrko udze u vijece il bilo sta zavrsio je karijeru na dohvat ruke mu sve samo uzmi i ukradi gledaj konakovica debil pravi hilmija ga smetljar reketiro i namjesto poslove i prostore al namoto levat para da se useres
Ovaj Zjala je žešći troler, koji mu je nik na klixu?
propali pjevač pa i propali političar. Nažalost cjelokupna politička scena je puna ublehaša i primitivaca kao što je ovaj
A vi ostali ste sve sami genijalci, samo sa jednom opaskom da niste ni do koljena prosjecnom stanovniku ruande
Kavazovicu podnosi ostavku eto Jale za reisa..
jala, haj ne seri matereti
Oduzeti joj na prvim izborima vozačku dozvolu !
Jala i SDA nikako mi to ne ide,ja konto cojk urban, ljevicar kao nasa stranka nesto..
AHAHAHAH nije me niko odavno ovako nasmijo na klixu. Jala urban :D AHAHAHA bože uduplaj se da nas stigneš sve spasit. Jalina publika, ako nisi primjetio, je ista koja sluša urbanog Dadu Polumentu.
Jala je klimoglavac koji pokušava da izvuče najbolje što može iz trenutne popularnosti kakva ona trenutna bila. Naša stranka ne spada u ljevicu, nego u centar. Iako moja iskustva govore da je Naša stranka produžena ruka SDA ali ponekad igra na dvije strane (isto kao MOST u Hrvatskoj).
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pa znalo se da je covjek kadar SDA, cim ga je onaj iz druge stranke gadjao flasom na Vlasicu