Specijalci i policajci u pripravnosti
0
Jake snage sigurnosti čuvaju zgradu Vlade Federacije BiH
Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ovdje nigdje ne vidim specijalce. Vidim samo par uhljupa koji dangube i puše cigare. Doduse vidim i jednu žensku osobu, koju bare 3-4 krkana okupljena oko nje. Da li ce im pomenuta zenska osoba dati vagine ili ne, ostaje da se vidi.
samo rastjerati bagru, cuj u penziju sa 35 god starosti
Da li želite da zaradite, ali nećete radno mjesto, ili posao? Ostali bi ste kod kuće, ali želite redovna primanja? Student ste, ili trudnica, i treba Vam novac, ili dodatni prihod? Onda Vam treba ovaj posao.Nema ulaganja, 3-4 sata dnevno je dosta da bi ste zaradili nedeljno između 100 i 400 eura. Ako imate više slobodnog vremene, onda i više. Nema nikakvih ulaganja . Bilo kada možete odustati, a ono što ste zaradili to ćete dobiti! Šta Vam treba za ovaj posao? Internet pristup, računar, minimalno poznavanje rada na računaru, a ostalo samo zavisi od toga koliko ozbiljno mislite. Vredi probati , zar ne? Za više informacija, pošaljite e-mail: [email protected]
DOBILI SU OTPREMNINU I JOS HOCE SADA PARATZITI I PENZIJU SA 35 GODINA???ISTA JE TO BAGRA KAO I ONI STO SJEDE U VLADI,STA JE SA ONIM BORCIMA STO SU POSLIJE RATA IZBACENI IZA FABRIKA,STO SADA GLADUJU I TRAZE OTPATKE PO KONTEJNERIMA?SVI SU NESTO DOBILI,INVALIDI,PORODICE POGINULIH BORACA A DEMOBILISANI BORCI SU KAZNJENI STO SU OSTALI CIJELI ILI STO NISU POGINULI.TREBA BAGRU RASTJERAT I ISPRED VLADE I ONE U VLADI.
malo je ovdje pravih boraca svi su preko štele ušli u os i sad hoće nekakve povlaštene penzije sa par god staža,šta je sa radnicima koji moraju raditi do sedamdesetem, ovi su se bgm nauživali ležeći po kasarnama,ništa njima ne trba dati
ovi policajci bi se trebali pridruzit ovim borcima, i namlatit dobro ove supke u kancelarijama, ni policajce ne ceka bolje sutra ...
Neki su bili i u ratu ali to nije tema protesta. Mislim da se profesionalni vojnik moze biti do 35. godine ako nemas neki cin. Racunaj da je od tada proslo 7-8 godina i dici ces do godina za koje si pitao. Sustina je u tome da traze prijevremene penzije a bili su profesionalni vojnici plafon 8-9 godina. A u istim tim OS BiH su mlatili prosjecne plate od oko 1300 KM pri tome ne radeci uglavnom nista. Nema smisla ih podrzavati jer to nebi bilo fer u situaciji kada imamo radnika koji imaju i po 35*40 godina staza a ne ostvaruju pravo na penziju zato sto nam je drzava odron teski...
zaista se slabo razumijem u vojsku ali mi nije jasno kako imaju po 40 i vise godina ovi sto strajkuju a nisu bili u ratu kako neki pisu na forumu?
Koliko je ovih novopečenih boraca u miru da ih je bilo i 93. ni jedan dio BiH ne bi ostao neodbranjen.Ovim mladim borcima penzionerima bilo bi bolje da traže posla.Kako ih nije stid protestovati.Čuj protestuju glađu od 16 sati,a do tada se dobro najeli i napili.
Bivsi vojnici sad je prilika, svaki neka nadje po jednog Sandzakliju i udavi ga a ja cu vam dati penziju.
NERADNICI
Vrijeme je za novu fasadu !
Ma kidaj ih , a ove snage sigurnosti treba da se povuku, neka ih Microsoftov firewall brani !!!
Bivši pripadnici Oružanih snaga BiH trebaju tražiti Asima Sarajlića da im se obrati - on vazda obećava kule i gradove a ljudi jadni nasjednu na njegova obećanja.
Dobit ce chunu il obecanje..isto im dodje
je sravnili sa zemljom i bagru koja otima od usta ovom narodu!
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo