Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ni čudo kad su svi napravili pristup na m17 iz svoje njive i zatvorili kanal koji je bio izgrađen da primi svu vodu i to je funkcioniralo a sad kad više nema kanala nema voda kud da ode.Tako je Hajdić ispod Maglaja nasipao korito Bosne pa suzio protok a 2014 kad su poplave uništile Maglaj ta njegova rabota je bila jedan od glavnih razloga a vlast ne reaguje.
Prilagodi se uslovima na cesti: Kupi sebi helikopter :)
Koja glupa molba vozacima da prilagode voznju na putu.Ovdje na ovolikoj vodi i tenk bi se zaustaviti morao a ne auto.Zalosno je da ceste BiH nista ne cini kako bi se ovakvi slucajevi sprijecili redovnim ciscenjem odvodnih kanala i cijevi.Kod svake registracije auta uzima se i naknada za putarine ali to ko zna gdje zavrsava
pa neće žarko sunce otežati saobračaj
gdje je ta direkcija cesta dvije godine samo crtaju gdje treba krpiti
Hajde majmune ne seri .. Poplave naprave kolaps i u uređenijim drzavama od nase..
U bejha sve izaziva problem!
Ovi se bosnjaci vazda zale
Neka kise, zato su noci blaze, a ovom narodu nista ne odgovara, bolje nego crkavat.
Vozači jedu go*na...