Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka je dragi Bog svima na pomoci...
@Bog1 Pa nie mislio na теbe ;)
Hrvati u BiH ugrozeni jer i njih ne trese.
Ovo je plenkovic narucio zemljotres da ima alibi sto on i HDZ nista ne rade i ne znaju raditi u svezi ona dva jaka zemljotresa jedasn u Zagrebu, a jedan na Baniji.
Žao mi je tih ljudi koji tamo žive. Treba se staviti u njihov položaj. Nije im lako.
Najbolji premijer i najbolja stranka SDA 💚💪👊
Ne kažnjava Bog. Prestanite smarati sa tim glupostima
E nek ih trese troduplo o sebi se zabavili a ne o bih
Tako je to kad Milanovic gluposti prica…
еlhandulila
Ovo nije legitimini predstavnik zemljotresa
Upm
Kažu da se treslo sve od Siska do Jajca..
Lažeš klikse, niti je jak niti je 4.1. NOĆAS u 00.32 sata seizmografi Seizmološke službe zabilježili su umjeren potres s epicentrom kod Petrinje. Magnituda potresa iznosila je 3.7 prema Richteru, a intenzitet u epicentru V stupnja EMS ljestvice. Zasad nema informacija o šteti.