Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
toliko savrsenstva u nasoj zemlji da nema potrebe marke mjenjati u neku od susjednih valuta.
@Sarran56 saranko nismo se odavno druzili. :))))
@Sarran56 a bas sam se pitao da ti se nije sta desilo
.......turistički gigant jajce..........pa onda venecija, dubrovnik itd.....
Turizam i poljoprivreda su grane gdje mi mozemo iole dominirati... Svako dobro Bosno I Hercegovino ! :) Idemo na rafting ove godine ako Bog da...
Poznato je da turizam u Jajcu drže Arapi... osim što drže BOšnjakinje kao druge ili treće žene, preuzimaju i ekonomiju. A Bošnjo aplaudira. Nisu ni svjesni koliki su rasisti, a to je lahko provjeriti: ko je od Bošnja ikad gledo arapski pornić? niko.
eeee moj fotografu!! toliko istorijskog bogatstva u Jajcu a ti se ufatio ove kafane. kontam da je kupljeni text al si se mogao barem malo potrudit
baked customer meat with all
Hrvatski kraljevski grad, najljepši grad lijepe nam Herceg - Bosne.
Ne seri!
lijepo je imati mastu...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ugledni poreski inspektor Mito Koruplic veli " ovo je laz, turiste na mapi nema" i uputi se u nepoznatom pravcu s kovertama.
14 fotki i sve iste.
Bio sam i odlično, za svaku pohvalu....
YEBALO VAS JAJCE KRKANLUK KOD NAS U ZÜRICHU JE LJEPSE 100X PA SE NE FALIMO