Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jednom će nam morati iz guzice u glavu, SDA je plaćena da raseli raju odavde, koliko god to nekome nevjerovatno izgledalo brojke ne lažu, nikada više Bošnjaka nije bilo van Bosne nego u Bosni u posljednjih 500 godina ..
@OptllI .. eno Elon Musk napravio firmu da ugradjuje neuro elektronske čipke u mozak, pa more te spojiti na internet, da direktno pišeš status na Fejsu iz glave .. super je to, samo treba pripaziti dok se klikče po Pornhubu, pogotovo tamo dje prikazuju incest, ili gejeve, ili ono sa kerovima
@OptllI kupacice moja.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Traziće oni od dobavljača da im se isplati PDV na tih 120 zaradjenih a ne isplaćenih miliona...i ja nisam mogao vjerovati kada je rekao da ne duguju drzavi/federaciji nego samo dobavljačima!?
Najbolje da nam dignu cijene pa da mi podmirimo dobavljace.MA sve ce raja da plati oni nek se igraju BIZNISA.
@OptllI a piseli tu ista ako zena nece da ima odnos sa muzem,sta muz da radi u tom slucaju,ili MUSLIM nije dosao do te lekcije jos.
Ja mislim da ovdje i na dobavljacima lezi odgovornost. Situacija je jasna. Samo budala ce nastaviti davati robu za koju nije siguran da ce naplatiti. Odmah sudsko potrazivanje za ne isplacenu robu. Jadan je onaj dobavljac koji se osloni da ga Novalic vadi iz g*vana. Ovdje vidi i budala da ce ga BiH dobavljaci popusiti. Cuj sastanak je otkazan jer je uprava koncerna zabranila kcerkama firmama bilo kakave pregovore. To govori sve. Konci se povlace u Hrvatskoj a oni gledaju samo svoj interes.
A to je znaci taj uvazeni profesor i ekonomski strucnjak...e bas je ekonomista i strucnjak cijeli grad bruji da se ispit kod njega bez koverte ne moze poloziti..
Novalic ti upre p ako ide ide, ako ne ide upre na drugo mjesto, cudo ruralne upornosti cudo☺ a u ovoj Bosni ni profesori nidu sto su nekad bili....elem tuzno tuzno i tragicno po obican svijet kojem nista drugo ne preostaje osim da slijepo voli ovu zemlju.....paradox ljubavi
Nije samo Agrokor i dobavljaci agrokora u BiH problem.Pitanje je koliko mi kao gradjani podrzavamo domace firme i domaci proizvod? Svi trcimo u Konzum,Euroherc ...sav taj novac ide van,a mi BiH"dobavljaci" mozemo se slikati. Vazno da je novac vec otisao.Takve korporacije planiraju svaki svoj mali korak, a da ne kazem koliko planiraju velike korake.
Priznajem prof. Jahicu da je veliki strucnjak, ali obicno je svoju strucnost pokazivao kada je naplacivao sve i svasta za svoj dzep. Premijer Novalic jeste rekao da postoji 300 miliona obaveza prema dobavljacima, ali je isto tako i dodao da Konzum na zalihama robe ima i vise od tih 300 miliona, i da zato stanje u bh. Konzumu nije ni nlizu k'o u Agrokoru u Hrvatskoj. Ne mora neko voljeti Premijera, ali je vala posteno da njegove izjave tumaci u cjelini, a ne samo da izvude odredjenu recenicu..
Ipak je on SDA kadar ,tako da mu ne treba da zamjerate profesore, jer oni ne znaju šta je to država.
Bravo profesore svaka čast na detaljnoj i sveobuhvatnoj analizi. jedan od rijetkih profesora koji pored teoretskog ima i praktično znanje. Očito Novalić plaćen od strane Konzuma da zastupa interese Čovića.
Sjetim se samo kako je Coca Cola još prije 3 mjeseca povukla svoje proizvode iz Konzuma. To je bio prvi znak trulosti. Naivan i glup potez naših političara će ostaviti da mnoge BH kompanije nikada ne dođu do svoga ogromnog novca
@click me Politička mafija.
Udri ga Mehmeda, oca mu u vrh guzice!!!!
"a tome u prilog govori i sama izjava premijera da ga ne interesuju mnogo odnosi dobavljača i Agrokora već da ga interesuje dugovi prema državi". Pa naravno, daj nama, ko vas hebe kada radite u proizvodnji a ne kao mi političari. Koji kreten. Misli li ovaj Fadil i o čemu osim da bude para u budžetu?
ovo se zove odrzati lekciju, kulturno, argumentovano i na nivou
Pa oprostite Novalicu...to je kadar SDA, sta drugo ocekivati
Od zaduženih dobaljača može dobiti samo prehladu ! Od akciza može napuniti džepove !
jeste vi svjesni da sudnji dan taki blizu mamicu vam
Predlazem da promjenimo ime BiH u "Tupoglavija".Jer tupoglavci je nase prava nacionalna pripadnost.