Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na zastavi republike Hrvatske iznad šahovnice mjesec i zvijezda,ŠTO LI ??? taj detalj se jasno vidi na gornjoj slici.
NEKI NAS VOLE, NEKI NAS MRZE.. ALI SVI NAS SE BOJE
NEKI NAS VOLE, NEKI NAS MRZE.. ALI SVI NAS SE BOJE
@fenomen, Hrvati ne mrze Srbe. Bilo u prošlom stoljeću, pa prošlo i danas se sve manje spominje. Vjerojatno će odnosi biti slični kao oni prema Mađarima, i sa njima smo imali epizodu sukoba, ali rješenjem problema nestalo je i tenzija. Danas smo dobri susjedi i surađujemo. Inače, ta mržnja nije pala s neba, nego je bila direktna posljedica hegemonije u zajedničkoj državi, nešto slično što nam sad Bošnjaci rade.
Srbe mrzi cijeli svijet jer su smrdljiv, genocidan, zatucan narod. To treba da ti bude fascinantno ali i ne i predmet izucavanja.
Fenomen i ti si fenomen zato što tako glupo gledaš na stvari. Dobro je što Kosor nije sugerirala da glasamo za HDZ bandu, jer s mafijom na vlasti sigurno ne možemo u EU.
http://www.ultrasonline.com/ref/TorpedoBoy/ Vidite ovo pls Najezice te se ;)
Njemacki nacisti su bili takodje fascinirani hrvatskom mrznjom prema svemu sto je srpsko, pisali su mnogi o tome. Jedan od njih je naveo da je Hitler u Zagrebu docekan srdacnije nego u svom rodnom mjestu. Ta mrznja Hrvata prema Srbima bi svakako mogla da bude predmet proucavanja na raznoraznim studijima!
Uvijek mi je bila fascinantna mrznja Hrvata prema Srbima. Bolesna je cinjenica da bi Hrvati radije nestali na podruciju Bosne i Hercegovine, nego pristali na nezavisnost Republike Srpske! Ako bi ih neko pitao da li bi pristali na nezavisnot Republike Srpske, a da oni pripoje Zapadnu Hercegovinu i opstine gdje zive Hrvatskoj, oni bi radije rekli neka hvala nek nas muslimani taslace! Fascinanto!
Uhh, kako bi ovu Jadranku iskarindzao. :D Stara kokara. :)