Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smjesti joj ga pošteno, nema govora.
Oslobođenje Kupresa 1994. godine – Kako je Armija BiH vratila ponos hrvatskom narodu? U aprilu 1992. godine srpske paravojne formacije, potpomognute jedinicama Jugoslovenske narodne armije, zauzimaju grad Kupres, nanoseći težak poraz hrvatskim snagama koje su imale oko 160 poginulih boraca.
U martu 1994. godine dolazi do potpisivanja Vašingtonskog sporazuma i prekida sukoba sa HVOom, dolazi do formiranja tobožnje Vojske Federacije BiH i Zajedničkog štaba Armija RBiH i HVO-a. Ali nigdje od tada ne učestvuje HVO u borbi protiv zajedničkog agresora. Čak se devet mjeseci bojovnici HVO-a relaksiraju; 
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sto je ovoj Jadranki lijep zivot! Otkad je Kolinda prolupala, ne skida osmijeh s lica. 😊
@Libertino Jadranka Kosor kraljica Balkana, obrazovana i pametna zena, sirokih shvatanja. Trn u oku kamenjarskim srbima i fasistkinji Kolindi, pounijacenoj vlainji, koja nije ni do koljena pravoj Hrvatici poput Jadranke.
Jadranka je jedna.vrlo pametna žena.kolinda joj ni do koljena nije.
Bravo KRALJICE! Kamo srece da ste vi predsjednica!
pa ovo je sve ludo
nedaj Bože da ponovno zarati
Kosorkice mojne tisra
Javiti se hitno stomatoloska Klinika Arena Zagreb.
Cini mi se da Kosorka puca na počasnog građanina Sarajeva xD
hahaha bravo Jadranka, Kolinda prostakuša!
Jel to majke ti na selfiju bio neki zoom ukljucen
Kolinda je to izjavila pijana u mokroj majici, dok su je vodili u svlacionicu prvo gostujucih igraca, kasnije i u domacu svlacionu
@bax212 jel na bukake je vodili...😁
Ova se navukla na ganđu, divi joj osmjeha. Ne bih da branim znojnu vatrenu navijačicu Kolindu, ali đe su Kosorki bile ove kritike dok je bila na čelu HDZ-a. Možda joj je Let 3 otvorio oči?!!!
Kako joj fino spusti bravo Jadranka....
Šipu ga Jadranka
Na dobitku ste, zadržite je. I Burduša isto.
Kraljica
Gospođa u pravom smislu rijeci, za razliku od neizivljene Kitarovicke