Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sirim svoju koku ko glasacku kutiju. Zna se metni te mi
Ujedinjuje se ustaška mladež a i starež, ali im neće pomoći niko . Ujedinjuje se ustaška mladež a i starež, ali im neće pomoći niko . Ujedinjuje se ustaška mladež a i starež, ali im neće pomoći niko .
za*ebi ovu glupaču i njenu komunističku vladu,prodala je naše heroje radi posrane europe! SDP-Zoran Milanović!
A zar nisu izbori u Hrvatskoj?
Ma svakom hrvatu iz BiH bih pozeljela da ode zivjeti u Lijepu Nasu, ako se ne osjeca kao bosanac ili hercegovac i tacka. Zasto glasati za nekoga u drzavi u kojoj ne placas porez i mislim da to nema smisla. Nego dragi \"hrvati\" iz BiH okrenite se nasoj dragoj BiH i pustite hrvate u hrvatskoj da rijesavaju svoj problem, a mi ovdje rijesavajmo svoj problem. Osim toga, mislite li da je hrvate iz Hrv briga za hrvate iz BiH.
halo mala sijeda hebo li ti mesic potomak neandertalaca ma.m.u u dupe licemjernu...mrs iz Herceg-bosne
Dobrodošla Jaco. Nemoj ručati kod kuće spremili smo kalju.
sad se pojavljuje kad joj trebaju glasovi a kad je Lagumdzija napravio drzavni udar onda je sutila
Jao, pa trebaim baciti molotovljev koktel...Kako ih nije stid pojaviti se. Za Pehara!
Dragi Hrvati i još draže Hrvatice. Lijepo kupite smolu i perje i razveselite ovu glupaču. HDZ Hrvatske nikada nije za vas u HercegBosni ništa dobroga napravio a nedavno je i podijelio BiH HDZ na dvije stranke. Kad dođu izbori izađite u što većem broju makar su samo 4 he bena birališta i glasajte za onoga tko će se brinuti o vašim interesima i koji će galamiti u Saboru da se više Hrvatska pokrene i zavrne ruku Zlaji i ostalim Muslimanima koji Vas ugnjetavaju. Pozdrav iz Zagreba