Gradsko vijeće razmatra
0
Jacques Chirac počasni građanin Sarajeva?
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jacques Chirac počasni građanin Sarajeva? DANAS ON, SUTRA RADOVAN KARADZIC PA KAD CETE DOCI SVIJESTI? IZGLEDA DA STE VI SVI U SARAJEVU ALIJA, NEMA TU W OD WALTERA...
Ne mogu da vjerujem..Ko sjedu u tom gradskom vijeću? Ovo je sraman potez za sve žrtve tokom agresije.. Francuska diplomatija je svojim istupima podgrijavala rat u BiH.. dovoljno se sjetiti Butrosa Galija i sve ce biti jasno.. Francuzi imaju najveću odgovornost od svih međunarodnih predstavnika.. Bili su zaduženi za uspostavljanje mira.no nisu nista stvorili..
Divna ideja za Chiraka, ovim SDP pokazuje da zaista jeste i srpska stranka, jer je poznato koliko je Chirak pomagao Srbe za vrijeme rata, kao i njegov prethodnik MIteran. Sad je otkriveno da je cak i za vrijeme bombardovanja Srbije od NATO dojavljivao Srbima tacne mete koje ce Ameri gadjati. Ako iako zasluzuje da bude pocasni gradjanin, to je Chirak. Razmiliste da date i Sarkoziju pocasno gradjanstvo, ipak se on bori protiv bula
Svi su oni prijatelji i jack chirac i moj dedo rahmetli kad je pola Bosne poklano, raseljeno,silovano itd.Gdje su ti prijatelji, na vakat kad je srpska agresija pocela na goloruk narod ?!??
srb-out slazem se ,zato i imate 49 %.Gradski vijećnici Grada Sarajeva bi mogli ustupiti koji procenat federacije srpskoj republici u znak zahvale, sevap je vijecnici.Jos malo i drazi spomen bistu podignu.
istocnog?