Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVAKA ČAST SPASIOCMA NA ULOŽENOM NAPORU I SUDSKOM PATOLOGU !!!
neka nadje vjecni smiraj.... rip
sda je pacenik radoncicev sta skrnavis ovaj post o rudarima,jel to naredba i na groblju hvatat poena sram vas bilo pa nikad za vas pravi bosnjak i covjek glasat nece,za kriminalce
Veliki rahmet stradalim rudarima i sabur njihovim porodicama. Svaka cast spasiocima. Isto tako svaka kritika bezobreznim i bezobzirnim a odgovornim funkcionerima koji nisu podnijeli ostavke nakon ovakve tragedije. Otpad na funkcijama! Boze, oprosti mi sto se u ovakvim trenucima nisam mogao suzdrzati a da ne vrisnem na ove pokvarenjake na funkcijama.
Kako bi bilo da ovaj portal ucini nesto pametno i zabrani komentare na ove vijesti? Postujte barem te ljude i njihove porodice!
Zaplakah. Da njihove duse nadju smiraj, a njihovim najmilijima strpljenja. Oni znaju kako im je. Ne daj mi Boze razumjeti ih.
Sta znace rijeci: "sabur, rahmet, rahmetli, dzenaza, Allahuekber", moze li neko da prevede za nas Evropljane? Hvala!
Taj tvoj komentar /pitanje/ na ovakvu temu govori o tebi dosta toga, ja bih ti napisala sve sta te sljeduje ali necu iz postovanja prema ovim ljudima. Stidi se!
Rijeci za koje pitas da ti se prevedu dolaze sa Bliskog Istoka, tj. sa istog prostora kao I tvoj nickname Sodoma i Gomora. Tvoj komentar je jako cinican. Ja bih rekao da si ti europsko magare. Haj' sad nastavi njakati.
I sta sada sta ce biti poslije sutrasnjeg dana?Nista.Opet ce ti isti rudari koji su prezivjeli ovu uzasnu nesrecu vec sledecu sedmicu nazad u tu istu jamu.Jer ako neko pisne noga mu je s posla.Tipicna Bosanska prica zadnje 22 god.Direktor koji veze nema koliko je rudara u jami,da li je neko poginuo ko je i kako povredjen ce sasvim normalno da nastavi svoj posao na svom radnom mjestu,inspektor koji dozvolio rad u toj jami ce sasvim normalno da i dalje izdaje dozvole za rad za dobru pinku kao da se nista nije desilo,glavni i odgovorni reziser svega ovoga EP BiH i njen direktor koji se nije posteno ni oglasio ce sasvim normalno u utorak na svom poslu sklapati neke nove tendere zvane dje sam ja tu itd.Djeca ni kriva ni duzna ostadose bez roditelja i nikada niko za njih iz ovih institucija pitati nece.Pa bolan samo kad vidis sliku ovog nazovi rudnika iz vana,drob ti se okrene a kamoli kad udjes unutra.Kaze uslovi rada?Mislim nemojmo biti smijesni.Neka im je vjecni rahmet.
eh.....llol...upravu si skroz ! ne bi trebali sići u jamu dok se ne utvrdi odgovornost i ne stvore uslovi za siguran rad....sada je javnost uz njih i trebaju to iskoristiti ! a čuo si onog sindikalca...jadna mu majka brani direktora i upravu nije ga stid!
Pa o tome se i radi.Svi ti koji su postavljeni da predstavljaju te rudare(i ne samo njih nego i sve radnike)postavljeni su po principu ''dje sam ja tu'' i ''ko'lko je moje''.Nista se tu promijeniti nece ma ni nove rukavice nece dobiti a kamoli neke masine.Nego ovo ce biti frka do nekog novog udara i novih zrtava i onda opet na novo.Nije do mene,priroda,gorski udar...oni koji prezive govorit ce dragi Bog,nafaka,...itd.Pa pazi ti sad ovo.Kaze gorski udar se nemoze predvidjeti.Posteno.A onda u istoj recenici kaze ali se moze sprijeciti ili ublaziti.,nacinom kopanja i podupiranja prostorija?!?!?!?!Pa dobro onda zasto kopate tako da ga izazivate ili zasto ne podupirete onako kako treba?Logicno pitanje.Ali boli koga rinaka,ne pitaj nista,samo suti dok ovo ne prodje i udri tamo gdje se stalo.Pa ti samo kad vidis ove face nasih direktora...ma neznam,nemam rijeci,ne kazem ja kradi majstore,al ne mozes dusu uzeti majka mu stara,moras nesto i uloziti.Tamo mozes poginuti bez da udjes u jamu.
familijama sabur i nadat se da se ovako sto nikad vise ne desi amin
Tuga :(
Allahuekber
Saučešće svim porodicama nastradalih rudara, i svaka čast za sve rudare spasioce u rudniku Raspotočje iz Zenice koji su danonoćno izvlačili i spašavali svoje kolege.
STVARNO IMA KONJA NA OVOMK KLIXU KADA IZJAVLJUJEĆ SAUČEŠĆE PORODICAMA ON DAJE NEGATIVAN LAJK... SMRADU JEDAN
Hvala Allahu! :(
Dok ga familija ne vidi i ne potvrdi ja vam ne vjerujem
eh boze dragi,TUGA VELIKA
LJUDI OTIĐITE NA DŽENAZU AKO IKAKO MOŽETE