Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moglo bi se ovdje nekoliko stvari komentarisati, ali je nekad pametnije prećutati.
Ovi su isto glasali za 100000 radnih mjesta...
Trazili smo drzavu, dobili smo je! :(
Zalost....
KAŽE SE ČETVERICA
U ovoj državi ovi momci imaju status kriminalaca koji su živote izgubili vršeći krivično djelo. Sječa šume za koru hljeba je takođe krivično djelo u ovoj državi. Hljeb je rezervisan samo za odabrane, za ostale hljeb je "zabranjeno voće".
Naravno da je krivicno djelo i to ne samo u BiH, moras malo nos odvuci van pa da vidis sta se radi u drugim drzavama. Nema nikakve razlike doci u sumu i ukrasti bukvu i doci kod tvoje majke stare i ukrasti joj TV. Objasni mi ako ima ikakve razlike.
Moja majka nikome neće ugasiti fabriku i uzeti hljeb ispred tuđe djece, za razliku od države, kojoj takve stvari odlično idu od ruke. Izvini, ali ne smatram da je isto ukrasti stvar od neke nedužne starice i ukrasti stvar od države koja je uništila sve što je funkcionisalo i koja ti je život svela na prosjački štap.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Što je najžalosnije porodice od ovih rudara nece imati nikakve oštete niti socijalne zaštite...da su bogdo oni ostali živi...
Ma nisu ovo rudari, ovo su kriminalci koji su bili ilegalno tu. Zali boze zivota, ali su krali.
Pa znam sad da nisu tim gore po porodice...
gdje su zlatne kasike narod nema ni drvenim da jede
Žalosno je što se ovo dešava, a sve se pitamo do kada? Ljudi rade najteže poslove svijeta, samo kako bi prehranili svoje porodice. :( Amin
Pa je li ti citas text, nije radio nego je krao!