Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pocele su poznate metode SDA kada ne mogu lopovskim sredstvima onda idu jos brutalnijim metodama u ostvarivanje svojih ciljeva
ovde treba sipa da se umijesa i pohapsi sve kriminalce koji pljackaju bosnalijek vec dvije decenije
cim ovi placenici sdp-enjarski ovoliko komentarisu jasno mi je sve i ko salje i ko prijeti...
nove-stare metode SDA mafije ko je to sada Gasija zamijenio
Šta se od ovog' Bosnalijeka napravilo, Bože dragi, ovo je užas jedan! Najveća tuga što nam je cijela država ovakva postala.
Ma kao sto sam i ocekivala , sda ce napraviti masovnu hajku i organizovat ce svoje kriminalce da utjeruju strah okolo u kosti.
zato SDA dovlaci one bradate funde u sarajevo. prave teroristicke brigade. treba ih zaustaviti sto prije i to pozvati CIA da ih sve pohapse i posalju u Gunatanamo a prvog Bakira I.
Fino bogami. Jedna od rijetkih neprivatiziranih firmi koje dobro posluju. To nekome smeta.
Nikom i ne smeta, nego je na sceni borba oko fotelja... Prljavo se igra da bi se ostvarili lični interesi.
@grigor.vitez.1 Itekako posluje i vise dobro nego sto se i prikazuje... Al upravo oni koji salju navedene poruke su tvoju kao i moju dividendu potrosili vec negdje... Ne znam jesi li ikada prisustvovao skupstini dionicara da vidis sta je cirkus...
Mirise na esdepe
Kod nas cim posten dodje na vlast moraju ga manijaci svrgnuti.