Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada će Tužilaštvo i Sipa hapsiti po RS-u i Hercegovini? Samo je kriminal u Sarajevu i Federaciji?? Ili je ovo ipak početak srpsko-hrvatske dominacije nad Bošnjacima, tako što pokušavaju eliminisati najbolje firme u FBiH. Sigurno je sve čisto recimo u Premier kladionici ili integral inžinjeringu.. Glupi bošnjo, skontaj nekad..
Bravo majstore
Pa ovo godinama traje nevidi se kraj. Generacije '50 i neke tesko ce bioloski docekati pravosudni epilog.
A VT je Velimir T.
U zemlji gdje djeca ratnih heroja i postenih ljudi umiru od gladi i sramote a djeca ratnih profitera i lopova "trendaju" po socijalnim mrezama nista nije cudno. cudni su oni koji glasanjem za isto ocekuju da se ista promijeni.
Ma i postujem vise svaka vam cast, kakva vlast takvi i ljudi, samo kradite svaka cast, svi bi, ovi sto komentarisu nemaju priliku ili je ne mogu napravit izgleda.
Nemam povjerenja u te nazovimo pretrese. Vise mi lici na pokaznu vjezbu .
Samoo hapsii