Godišnjica bitke na Žući
0
Izvršena smotra boraca novosarajevskih brigada
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I meni je baš drago što se nalazi zastava HVO-a. HVO je odigrao veliku ulogu o obrani BiH kada mnogi nisu vjerovali što če se desiti. Žao mi je što je došlo do dsukoba između ARBiH i HVO-a, nebitno je tko je kriv.
Odkad nisam vidio HVO zastavu lijepo izgleda
Pa zašta dobiše zahvalnice i od koga???. Stvarno smotra preživjelih je bila dobra samo što sam jedva bilo kkoga prepoznao. Svi su mršaviji i izmućeniji nego za vrijeme rata.
ne zaboravite nikada, hrvati su nasi prijatelji, uvijek bili, to mi je i dedo govorio. nadam se da ce onaj nesretno izmanipulisani dio bosanskih hrvata shvatiti da se sukobu medju nama raduju samo nasi neprijatelji i da je velikosrpska politika opasnost, ne samo za bosnu nego i za hrvatsku. ARBiH i HVO u srcu!
HVO je bio prva oružana sila koja je bila u stanju da se suprostavi č.e.tnicima. Htjeli to neki priznati ili ne.
Odakle ova \"fašistička zastava\" HVO među ljiljanima? Djecu učite da su to agresorski simboli, a onda sami sebe demantirate... Zbog tog prekrajanja povijesti i licemjerne politike, ratnohuškačke propagande FTV-a i bezobzirnog platformaškog gaženja ustava i zakona, samo lud može očekivati da \"tamni vilajet\" krene naprijed i da opstane kao država! Kao pripadnik 108 HVO Brčko, za ovu zemlju sam bio spreman dati život, ljiljane sam također smatrao svojim obilježjem, ali uporna nastojanja da nas se obespravi, podčini ili prisilno iseli, i u najnepokolebljivijim domoljubima izaziva kajanje, okreće nas protiv i tjera da zamrzimo vlastitu zemlju! Je li to poštena i razumna politika? Ne, to je bahatost i lakomislenost pojedinaca miloševićevskog tipa, koju smo nedavno krvlju platili, a sve smo bliže ponavljanju tog suludog scenarija... Hvala vam platformaši na Državi za čovjeka, gdje zakoni vrijede samo za običan narod, a ne za vas!
j.e.b.e.m ti m.a.t.er...hoces da sad iznesem ljiljane i prodjem i kroz istocni i zapadni mostar...sta mi ko moze...dijete dozovi se...u kojem ti svijetu zivis...
Pa dodjite u Mostar pa pricajte o ljepoti HVOa.
@Kiseljak A tek sto je \'93-ce bila lijepa...aauuuuu sta smo ih nakupili...
A jel\' bio onaj Salko sto im ga je malko...???
ove zastave im ja crtao, mislim ove ispod prozora, malo se je popilo i tako
Lijepa je naša šahovnica,baš je lijepa...Zato je i volimo.Pozdrav HVO Kiseljak!
za razliku od zapadnohercegovackih pobunjenika koji su armiju BiH protjerali i sva BiH zastave unistili, mi postujemo sve koji su branili BiH neovisno o tome jeli bilo armija BiH ili HVO.