Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zatvorenici su na odsluzenju kazne za pocinjena krivicna djela prema drugim ljudima i njihovoj imovini nisu na placenim godisnjem odmoru u hotelu sa 5 zvjezdica… koliko im je tesko najbolje pokazuje ogroman broj broj povratnika u vrsenju krivicnih djela.. toliko o tome, koliko se boje zatvora?!?!
Mogli su i napisati da su krivi sto tamo aive muslimani? Inace nije li drzava ulozila ogromne novce u drzavni zatvor, zasto se tamo ne salju zatvorenici? Zasto FBiH ulaze u drzavni zatvor u genocidu, a ne u zatvore u FBiH?
po ovom su ih strujom tresli, bolidu. treba to, a? zamisli sina ti uhvate sa gramom trave i stresu ga strujom da im kaze odakle mu prije nego tebe zovnu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba ih jos nagraditi za zlodjela .. wow
Ne al se prema njima treba postupati jedino u okviru zakona, sve mimo toga znaci da policija ne radi svoj posao kako treba.
Nemojte zaboraviti da Vijecem Evrope upravlja plelnkoviceva bivsa ministrica!
Slabo oni to nešto ...kriminal cvjeta ko tulipan,zatvori nam ko hoteli,topli obrok,suhi obrok,švedski stol,obrok između obroka,teretana,pisanje romana o svojim zlodjelima,književni kružok ubica i sileđija,pa bračne sobe i apartmani,vanzatvorske pogodnosti,slobodni dani,dopusti,prepusti i popusti...i opet im ugrožena prava i slobode😡Pa možda da ih sve pustimo,ha?
Da a da ti je neko tako silovao, pretukao, majku, sestru ili kcerku svi bi ste rekli ja bi ga ubio i sl. Ne udaraju oni sitne krimose nego mangupe koji se bahate.. Totalno podrzavam nasilke nad takvima jer su i oni u 99 nekom zadali strah, povrede, traume i slicno. Prema zivotinjama postupati zivotinjski!
nije istina mangupima ne smiju prić na vrata, kucaju javljaju se pa onda otkljucavaju, al se zato na bijedi izivljavaju, što leze za drva, ne plaćene racune, slučajnu saobraćajku, ne plaćene kazne i ostalu bijedu oni maltretiraju. A kunem ti se Da mangupima moraju dolaziti sa osmjehom pa kako god bili raspoloženi. A te što leze za silovanje i nasilike nad ženama drugi zatvorenici maltretiraju kunem ti se Bogom. Iz iskustva
tako i treba, jedini je problem sto su pogresni ljudi u zatvoru
Ček, hoćete reći da Sanjina Sefića, i slične njemu, treba njegovati u zatvoru?
Zato fadil cmizdri, zna sta ga ceka
I ne samo zatvorenike nego i slobodne građane: https://diskusije24.com/da-li-su-policijske-racije-legalne/
Tako i treba..! Da su ista valjali ne bi tu zaglavili…
Nije bio ofsajd protiv Nigerije
Neće ih maziti
Šta će iskompleksirani drotovi, to im je jedina prilika da se osjećaju superiorno nad nekim. Šta god da je neko učinio, postoji zakon prema kojem isti treba biti kažnjen. Otkud pravo policajcu da mlati koga stigne? Pogotovo kad znamo da ih je većina korumpirano i da su veći kriminalci od pola tih koje mlate.
Mora da si klosar koji je imao posla sa policijom. Ako ga policija ne mlati neće niko sigurno, tužilaštvo I sud će ga pustiti i on faca ispadne još.. A tebi bih volio da budeš samo oštećen od tog nekog kriminalca da ti pukne šamar, otme novčanik, auto ukrade da te vidim kako bi onda pričao da ga niko ne dira
POLICIJA U BIH premlacuje i NEzatvorenike....Zasto, prvo pitanje je GDJE RADIS?!..Policiji je povecana plata za 400-900+ KM na mjesecnom nivou...Bice gusto.Bakirovi placenici su nabrijani....
Malo ih pendrece. Odmah se javljaju za ljudska prava.A kad su oni mlatili,..
Pa vodite ih sebi u EU
Nemojte zaboraviti da Vijecem Evrope upravlja plelnkoviceva bivsa ministrica!
klosari jedni policijski službenici nemaju veze sa zatvorima i čuvanjem zatvorenika u istima. Zatvorski čuvari ili stražari NISU policijski službenici.....
@Adolf je jedan od onih sto TUCE IZVAN zatvora....majku mu hebemo SVAKI put, kada upotrebljava silu.
Kada krenu ratna desavanja......PRVI poginu policajci, ali od domacih snaga.Postavi si pitanje ZASTO!?! Zasto bi neko to tooooliko puta u toooliko drzava, uradio?? Neces tuc vjecno...polaHko Adolfe, ne cini ono sto se tebi nece...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)