Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pravda za dzenana!
kako ce usvojiti izvjestaj o radu ako nista ne rade?
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzelaaaa aaaaaaa sve mi uzelaaaaaa
Neka pokušaju za izvještajem o neradu ! TU bi zaista imali šta da kažu i napišu, obzirom na 150 000 NEOBRAĐENIH SDA krivičnih predmeta !
Odron od tuzilastva ... I kantona.... Anarhija totalna
Haman će tužilaštvo pokušavati ko Penis sa AKCIZAMA, sve dok ne uspije ! NAROD NE PRIHVATA TUŽIOCE; VSTSV i ono što su uradili a što nije samo za neodobravanja nego i za osude !
Bajke koje su prosipali građanima o nezavisnosti, uspješnosti rada TUŽILAŠTVA su ISPARILE !!! Ostale su gole činjenice o NESPOSOBNOSTI i KORUMPIRANOSTI !!!
Ovo nema na svijetu da se predmeti u tužilaštvo i sudstvu rješavaju tako sto se puste u zastaru 99%.Užas.
Šta to Dalida više pokušava ??? ONO JE OGLEDALO TERORA SDA U Sarajevu. NEk podnese ostavku i da u Tužilaštvu uvedemo PRINUDNU UPRAVU ILI STEČAJ ! Ko što je SDA uradila u svim preduzećima kojih se dokopala !
Jusufranic slobodan covjek zahvaljujuci radu ovog tuzilastva...
Novac ruši i gradi, čini sve što hoće. I pravog i pravdu s razlogom ubija.
Neradnicka klasa nikada ne glasa...
Ko će usvojiti izvještaj tih luzera, palo im skoro sve sto je bilo bitno, samo oni sto su priznali i sto im je podvaljeno su kaznjeni.
To je jebeni izvjestaj za neki prosli period, nema smisla usvajat ili ne usvajati. Ne moze se promijenit nista.
neusvajanje Izvjestaja tuzilastva KS je "moguce" pocetak uspjeha i pravde za ovaj narod i novi sistem koji tezi ka pravdi i pravicnosti.
jel prestalo pre*eravanje i ponizavanje himne u skupstini??
Ovde nema logike. Nista ne znaci sto izvjestaj nije usvojen. Burzicka ce vrlo brzo napredovati. To je BiH. Zbogom pameti ovde pocinje BiH.
Ma šta ih briga, plaćica 5.000,00 KM plus topli, prevoz, regres, razlika, 13-a, odvojeni život i ostale benificije, u toplom i udobnom. Kako je lijepo biti tužioc, sudija, parlamentarac ili neki drugi državni funkcioner. Stranka i ovce paze na njih 💰🎩👔🐑👏🐑👏🐑👏
Logican slijed bi bio da glavna tuziteljica Burzic podnese ostavku i snosi odgovornost za katastrofalan rad Tuzilastva KS