Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
REPUBLIKA SRPSKA i danas ima svoju ratnu zastavu to nikom ne smeta
U cetnitetu na kucama vise zastave sa 4s i zastave Srbija pa nikom nista..
Gej parada
ISIS reunion :-) Fali im samo postrojavanje "El Mudzahid" veterana. Starih boraca za gradjansku, evropsku Bosnu.
@fantom slobode Of course. I oni u Alepu i Raki su hrabri borci i vrh civilizacije. Ima medju njima i nekadasnjih pripadnika Armije BiH i bilo bi lijepo da im se pridruzis. I vama su mudzahedini pomagali kad je trebalo. Za iste ideje ste se borili i nije fora da ih sada ostavljate na cjedilu. Kad im je najteze. Pozdrav od Sase! Allahu Akbar!
Idemooooo do Drine.....!
@41ustase45ujameupase: Čekamo novu američku administraciju hahaha Dodi će trebat azil u Americi, a trenutačno ne može ni u turističku posjetu hahahaha U Srbiji dotad građanski rat čvaljovci vs. grobarijanci hahahahahahaha
PROVOKOACIJA>>>>INCKO DA REAGUJE!!!! PROVOKACIJAAAA....SPREMAJU SE ZA RAT.... HOCE DA NAPADNU
lijepo je sjetiti se,ali ovi ljudi imaju slabe koristi od svoje borbe.Protekli dvadeset godina vise uzivaju oni sto su ovu zastavu prvi puta vidjeli na slici..nazalost tako je..