Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda praznik ne rada ..
i šta izviđaju oni?
Kako je ovom narodu dobro, Evropa nam zavidi, dok oni jadni grcaju u krizi i problemima vidi kod nas meraka...
Spektakl... 1 maj, dan kada jaganjci utihnu...
Ko neandertalci navalili na vatru .
Ovaj, praznik rada, pošto nema radnika, mi bi mogli proglasiti 1 maj praznik izviđaća, iako i njih nema i ovo je simbolika.
fale vam bijeli mantili i kapuljace.... jel ovo za*ebancija? Klix da nista zaboravili staviti : "Sadržaj ovog teksta je parodija/satira i sve navedene informacije su izmišljene."
Paganski običaj
bravo ...
cirkus
Što se i oni nisu zapalili, pametnije su gume od njih. Još samo u Bosni se nešto slavi paljenjem guma. Smiješno i tužno, nema šta. Od ovih što pale gume niko nije pročito ni jedne knjige.