Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi na ulice, zaštitimo našeg bosanca i hercegovca, rođenog Sarajliju čika Voju.
Ми ѕлби можемо сад само да пушимо кулац...
Ovu budalu treba ubiti .
pacove jedan udbaski. jugoslavija ti je dobila po pcki, i sada se samo mozes pusiti! ZIVJELA BOSNA!
http://adf.ly/wpzS
I oni bi htjelu presuditi robiju, ali nemaju za sta. Trazili su 8 godina i ispitivali preko 80 svjedoka i nisu mogli nista naci. Samo su ga osudili zato sto je toliko bezobrazan. Medjutim, ostalo je jos par sedmica da nadju nesto, nada umire na kraju. Ali treba biti realan, Voja je kraj!!!
I dace dragi Bog da ozdravim...
... i lijecim se na psihijatrijskoj klinici. Ovo mi dodje kao terapija...
Ja inace pricam sam sa sobom
I da, ja sam rođen i živim u (Federalnom) Sarajevu,u ateističkoj porodici koja nije mnogo marila za svoje korijene ali sam zato morao to spoznati sam.Spoznati da su Bošnjaci zapravo Srbi koji su se prodali za večeru i da je zaista fenomenalno biti Srbin,pripadnik tako veličanstvenog naroda,a ne biti bijednik ko mošnje,svi im krivi... I niko nije izvršio agresiju na Sa,to je bio klasični građanski rat.
Jedan od najvećih Sarajlija :)
Bosnjaci se samo loze na Djeku,dok im srbi odradjuju male
Vidimo se Seselju legendo u Beogradu.Nek crknu dusmani.