Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj čovjek je pomogao svakom roditelju koji nije u mogućnosti da sboju djecu adekvatno hrani i školuje !! Nikoga nije vratio i njegova vrata su uvjek otvorena za sve roditelje i bilo kakav problem ... lično meni je uvjek izašao u susret kada nisam imala novac da platim neke potrebne stvari za normalno školovanje djece....sramota i žalosno sve je ovo politika i namještaja jer su ga sada roditelji birali..baš prije mjesec 96%glasova za njega to valjda znači nešto! !! Čuj 10000 KM hahhahah ovi krađu milione. ..zar on nije mogao uštedjeti sebi taj novac ...realno Šta je to na današnje vrijeme ...doduše neko nema ni za kile ali ipak je čovjek direktor i vrstan profesor engleskog jezika
ja znam kenana i ne mogu da vjerujem ovo, cojek je ljudina.
E onda treba da mu se oprosti iznuda zbog toga sto je valjao nekome...
Umjesto da hapse direktore javnih preduzeća, oni hapse direktore osnovnih škola.
lopovcina ukrao 200km za skolu u prirodi a znate gdje smo isli na bjelasnicu
''vlasnicu jedne agencije a preko koje su organizirane odlaski na đačke ekskurzije u ovoj školi. '' a pravopisne greške nula bodova hmmm
Svi su isti
Vratite bandere na M.Dvor.
obogatio se na užinama
Pravi ker !
nadrndana vlasnica agencije jer je dobila nogu u mnogim skolama koje su isle preko njene agencije, a sigurno nije bez razloga.. ljigaviju osobu u zivotu nisam upoznala od nje. direktoru podrska...imala sam cast da ga upoznam.
bez milosti protiv svake korupcije na svakom nivou.
Ovaj me levat izbacio iz skole, u 8 razredu drugo polugodiste.. zbog slucajnog incidneta gdje nije bio niko povrijeđen, samo šteta na školi.. koju je osiguranje platio, jer smo ga svi morali plaćat.. no medo je trazio od mojih roditelja da oni plate ili letim iz skole.. mame mu ga splajene..
Bio sam učenik te škole. Direktor Kenan je bio jako dobar čovjek prema svima nama. Ne mogu da vjerujem da je on učinio bilo kakvo kriminalno djelo. Želim direktoru sve najbolje i da dokaže svoju nevinost.
Na udzbenicima i ekskurzijama uzma 90% direktora i nastavnika i svaki vidi svoju zenu ili muza na ekskurziju gratis tj na racun agencije.Valjda je i to korupcija imal i jedna skola da to ne radi.Jedino oni sto se kurvaju u skoli izmedzu sebe oni ne vode ko fol u njih zabranjeno tako kazu bracnim partnerima.
Policija nam radi kao sito Sića propada a krupno ostaje.
Jado jadni nastrada zbog pišljivih 10 000 KM a ovi koji kao kroje pravdu u državi rasčerečiše zemlju, fabrike, obogatiše se i nikome ništa. Uvijek je pucalo na najslabijem i sada će se kola ne tebi slomiti a ispast će kao da se ovdje nešto radi, hahahahaha
Ti sto uzimaju milione ne broje lovu da ih ne bi uhvatili na djelu ;)
Prezime mu govori da je neki "fin" čo'jek :-D
..dok napisu da je naaakiii uhapsen koji je na poziciji i imaju neku vrstu " moci " odmah znam da je razlog mito,korupcija i sl.. ne trebaju to ni pisati! Bravo Bravo!