Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je kraj za BiH ako se usvoji
Prijedlog je loš jer je predložen fiksni lični odbitak od 700 KM, a mnogo ljudi među kojima sam i sam trenuto ima veći lični odbitak jer imamo na poreznoj kartici prijavljene uzdržavane članove obitelji. Prijedlog je dobar za samce ali ne i za ljude koje imaju djecu
Trenutni zakon ima mnogo manjkavosti a epohalna je jedna od nepravdi: Mjesečna potrošačka korpa za četveročlanu porodicu je oko 1800 Maraka za normalan život a sve šte se u toj porodici zaradi preko 800 Maraka je oporezivo. Prag za oporezivanje je sramno i bezočno postavljen tako nisko da sa tim parama u nekoj zapadnoj zemlji ne biste prezivjeli ni tri dana.
joj viđaj klupa isto u osnovnoj školi su sjeli :D,eh djeco danas ćemo da vas danemo test.
sta znace te izmjene i dopune ??? povecanje ili smanjenje......kod njih se nikada ne zna......
@mirrorcic Povecanje, sa 10% stope bi isle na 13% i 20% na dohodak + 31.5% standardno za pio-mio 🙄 ... Ovo ako se izglasa mi smo najveci idioti u Evropi.. Sramota!!!!