Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno da se s pištoljima i noževima može slobodno hodati , slušalice su bile glavni problem ove države svaka čast za još jednu fantastičnu izmjenu zakona.
Tačno, zato može heroinski ovisnik da vozi regularno, ne pije čovjek, ubica žene da bude pušten nakon dan i opet divlja po gradu sa autom, mogu čopori kerova da tjeraju djecu iz školskih dvorišta, ovi što su ukrali milione da budu najugledniji građani, ali sav ovog društva problem je u slušalicama
Bolje da ste donijeli zakon da nema sjedenja u skupštinskim klupama sa ukradenim parama u džepovima.
kada trgovkinja i drugi radnici moraju cijeli dan stajati...........ukinimo stolice našim parlamentarcima na svim nivoima................sastanci............. stojeći.......ha ha ostojeći............a ako ne dodje na stjanja ha ha na sjednicu odbiti pola plate pa da vidimo koliko će trajati sjednice, a o efikasnosti da ne pričamo
kad ce usvojiti da se naocale ne nose kada je oblacno,blago nama rijesili smo jedini problem u nasoj drzavi,sada nam je super
dalje baka 100.000 novih slusalica sigurnih za saobracaj.
Nekad je bilo daj narodu hljeba i igara kirbas ne da raji ni mjuzu slusat..
Stas bola zabranit, pa ziva roba nema na ulicama. Mostar u vecrnjim satima ko zona sumraka. I jos da neko naplati kaznu nekom garibu ko sto sam i sama, sto svoju tmurnu svakodnenicu mjenja kroz muziku. Aha, napusite mi se ku**a kojeg nemam za to i ko ga je izglaso i ko ce ga sprovodit u ovoj rupi i nakaradi od drzave. Pu
Ne moras biti sama :))
rekla sam neki garib ko što sam i sama , nisam rekla da sam sama.
Slabo divanim hrvatski. Jel se misli trotoar ili bukvalno po ulici ?
Bakir moze da krade i da laze za kasike i radna mjesta, ali ce zabrana slusalica sve rijesiti..
pa ovisi ako ilahije slušaš neće
@raptor.f-22 ilahije i kaskade:))
Jel ovo zaje*ancija neka? Ozbiljno? Je*ene slusalice vi zabranili? Po noci se izac ne moze koliko nam je zagadjen zrak, 20 metara ispred sebe ne vidis, a oni jure po 200 u svojim X6-icama, ML-ovima i ostalim po glavnoj dzadi. A vi zabranjujete slusalice? Nosit cu ih sad u inat. E da vidim ko ce me zaustaviti zato sto slusam muziku. Majmuni jedni beskorisni, insekti pravi. Sve do jednog istrijebiti. Samo dr*aju ku*ceve po citav dan, jedino stanu kad natjeraju sekretaricu da im ga po*usi.
Umjesto da hvataju dilere, ubice i pljackase po gradu oni prave zakon da se ne nose slusalice na ulici. Majku li vam vasu parazitsku. Kakva je ovo sprdnja od drzave, to je prica.
uklonite pse s ulica, nisam jednom mogao udarit covjeka BEZ slusalica zato jer sam psa zaobilazio , uvedi testiranje na drogu , pa gore je kad se neko napusi i vozi nego kad neko pijan vozi , uvedi provjeru policije koja uzima mito non stop , uvedi zakon da se moraju nosit video kamere u autima i to kad se registruje auto da se fino kupi kamerica par maraka ...etc... a slusalice , da baj , sta je ovo , zahebancija? pa imate preceg posla, ja nemam posla , vi mislite meni do muzike ....cccc
What the fuck je Kolovoz?!
Vrati te vi pendreke i Miliciju pa ćeš da vidiš rješavanja problema sigurnosti u saobraćaju
Neće oni ni čuti za novi zakon. :D
Hocu podatke ! Hocu statistiku! Hocu istrazivanje na koje se oslonio ovaj zakon. Hocu obrazlozenje u kojoj mjeri slusalice u usima uticu na broj saobracajnih nesreca u BIH. A ne, znas,to tako u EU pa hajmo i mi. Vierujem da je bilo vaznijih zakona za donijet al eto. Mi smo krivi..
bravo ,bravo ,bravo , tako treba da se radi ,da se prije zakona provjeri, istrazi ,koliko ce akcize na gorivo pomoc BiH i narodu Bih a ne ja se probudio i napravio zakon da poskupi sve sto moze da poskupi jer se nema para u vladi ... koja smo mi .... joj ..
Sad moras biti dobar s'policajcem stio ili ne stio ,da ti ne pise prijavu , kao ono nisam te vidio ,okrene se na drugu stranu.
Ma ja, stio il ne stio.
Pa dobro, kad čovjek ovo pročita rekao bi da nešto kao i rade na nivou države. Pitanje je koliko će se, ako, kad, šta, sprovesti u djelo.
Pa gdje dobro? Mislim, slusalice ?! Halo. Pa krenes na Vils, zaustavi te lola i napise kaznu.....
@stu den Pazi, to sa slušalicama jeste glupost, no nije cijeli članak samo o tome. Ima i dobrih inicijativa, poput ove sa konzularnim predstavništvima.
kad ćemo dobiti zakon o zabrani pušenja u zatvorenim prostorima......... ono kao u cijeloj civilizirajnoj EUropi
Bitnije su slusalice. Rak pluca manje vise.