Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izmijenjen zakon: Prednost vatrogasnim i vozilima hitne pomoći u odnosu na limuzine političara Porazavajuce je i da se o ovom zakonu moralo i raspravljati ://// !!!!!!!!!!
I to Ne jednom, neg dva puta ! Prvi puta kad je tiho, najtiše da niko ne zna USVOJEN, i to AKLAMACIJOM !! Glasaću za stranku koja se sebi kupiti VATROGASNO VOZILO mjesto najnovijeg BMWa i sirenom kad godi vidi PRDONJE I SROLJE tražiti da ih pretehne. NEMA VIŠE što kaže Penis : UDOBNO I UGODNO !
@SveZaBiH Kmet ti je babo, a to je osoba sa podaničkim mentalitetom koja kad nema šta drugo da se dokazuje u služenju traži da se kamdžija !! Slobodan čovjek kao ja je sušta suprotnsot: HEBE IM MATER na svakom mjestu i prilici ? Zašto ? ZAto jer je slobodan i ne da se vezati ! Ja nisam podobni novinar da ima nešto između redova , nego je sve tu pred očima javnosti pa nek živi s tim u rahatluku i veselju nezavisnih TV i medija, prepunih pjesama i gastronomije !
...civilizacijski poraz je i sama rasprava o tome da primitivni dvopadežni ušljivci, ološ & šljam, koji nas 25 godina pljčkaju i guraju u rat imaju ikakvu prednost u bilo čemu.
Pa kad je ekonomija na 0, onda se mora pričati o ratu, pa kako bi drugačije dobili glasove?
Baš ste nam pomogli ovim zakonom ja evo vec vidim smanjen broj odlazaka iz drzave i nova radna mjesta ...hvala vam od srca vi ste vlasnici zemlje iz snova !!
Ovih par debila sa slike imaju primanja kao 200 penzionera.Jadna li si Bosno sa ovim papcima.
Kod nas je država toliko sređena da i o limuzinama razgovaramo!
Semso imal nesto za malinare. Svi znaju da radis za lobi hladnjicara
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Potvrdjeno-Dodik-se-sastaje-sa-Putinom-u-Sankt-Peterburgu/428673
Ova će odluka mnogim političkim krkanima izazvati psihološke probleme i krizu identiteta. Kako neko može da bude važniji od njih? Šta će reći​ mahala? Blammmm
Jel Admin spava ili radi? Hocete li vi nesto poduzeti po pitanju ovog ludaka @copi455 Krajnje je vrijeme da se uozbiljite. Prestanite da pustate njegove komentare! Dosta nam je sto citamo toliko bljuvotina na nacionalnoj osnovi, sada treba jos i ovog mamlaza da citamo.
Neka radi svoj posao i sve u redu. Ovo je sramota na sta je Klix spao!
marer vam nabijem sve trome vi cete nekom nesto pricat ko vas slusa majku vam i oca ebem
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
O kojoj banalnosti se raspravlja i piše, ovo je za nadrealiste... Da mi je fakat čuti godišnji broj situacija gdje su kola hitne pomoći morale stati/usporiti zbog vozila pod pratnjom, i još da se to usporenje toliko oteglo da se odrazilo na stanje pacijenta...
Kako su samo mogli!?...jadni politicari! :)
to je to!! od sutra ce svi gradjani bolje zivjeti.. ovaj zakon je, u mnostvu drugih, bio od krucijalne vaznosti.
Odmah ću i nabaviti vatrogasno vozilo i zajebavati u saobraćaju GUZONJE ! U znak protesta !
nisu to političari to su krvoloci satrapi
pa sta treba o tome odlucivati jeli moguceeee????
Zasta oni dobijaju pare,,a narod idalje svadza se ko u sta vjeruje,,kako se ko izjasnjava ,,ciji je jezik stariji,,Ojjjjjj bacit ču se u malter