Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potrebno je ukinuti općenito plaćanje fiksnog dijela, jer ni potrošači Sarajevo gasa ne plaćaju fiksni dio. Samim tim oni su u boljem položaju od potrošača Toplana. I vodovod Sarajevo krši zakon i naplaćuje fiksni dio onima koji ne koriste vodu i njih treba kazniti.
grijanje je preskupo kada se uzme u obzir standard stanovnistva
Ko je lektorisao ovaj tekst? Nek ode malo kod oftamologa ;)
Kaze se oftalmolog :D
Ha ha ha...koji smo mi apsurdistan.."Vlada prije ostavljenog roka od 60 dana prilagodila..usuglasila..bla bla bla.." a to što su majmuni monopolski iz preduzeca zaduzenih za grijanje u svim vecima gradovima i u Sarajevu i Zenici i Travniku itd..godinama NEZAKONITO naplacivali pausale jadnom narodu sto se iskljucio s mreze...nikom nista.Trebaju kriminalci vratiti narodu NEZAKONITO naplacen novac..i onda je OK
Komsija lijevo i desno od mene iskljuceni sa mreze a ne griju nikako jer se pojave u ljetnim mjesecima par sedmica.Ja se smrzavam i kad ukljucim sve raspolozivo.Sta da se radi u tom slucaju,prodati stan ili da mi toplane nadoknade cijenu dodatnog grijanja?
Vjerovatno na toj lokaciji Toplane slabo griju tj. radijatori nisu vreli zimi. U suprotnom, zamijeniti radijatore s vecima tj. s vise "rebara" i rijesen problem.