Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad kad krenu lupati paušale on-line.
Dobro je... Onda nemaju naknade za odvojeni život.
Hahaha, u svakom zlu nešto dobro :D
@NPNP Teško će njih iko odvojiti od neke naknade.
Oni su svakako online, godinu ih nigdje. Dođu kad sebi pivaćavsju plaće ili drugema primanja. To je bagra.
Kao da su do sada nesto i radili, sad ce kao on line
Jel ostaje ona naknada za prevoz, pitam za jarana
@star.mo Mjenjas svijest?! Zamisli da jedan od ovih shabana iz kriznog prepise tvoj jedan prijedlog? Onako banalan primjer, ali svijest u bitiii...pisi, siri CINJENICE, spasi bar jednog covjeka, dosta.Mozes i sa solje, kad se inspirises, kao i svi ;), dakako i iz kreveta :D :D :D :D :D
@SeoskavaralicaFadill Ovo komentar malo ranije postavljen...vidis star.mo kako ide to ;) hehehehehheh
Zasto KCUS ceka da covjek dodje u smrtne muke da se krece sa prilljucivanjem na respirator??? Koji "algoritmi" i "doktrine" nalazi stavljamje na respirator tik prije smrti???? Ima li KCUS kakvu izjavu vezano za ovu cinjenicu???
SDA prekinula mini državni udar. Dugo ste izdržali
I onako nista nisu radili. Sad tek neće a plata ide.
Samo da ne budu offline?!
Virus vas vodi u 21 vek. Jedino u Srbiji parlament ne sme da zaseda.
TO ZNAČI DA ĆE PROSVJETNI RADNICI DOBITI PLAĆU. I ONI SU ONLINE. TAKO DA I ZASTUPNICI OPRAVDAJU SVOJE VISOKE PLATE JER IH SINDIKAT PROSVJETNI UPOZORAVA DA NE DIRAJU PLATE PROSVJETARA.