Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je dobar potez zbog širenja te pojave u cijeloj BIH. Čak je i jedan socijalni radnik u Banja Luci osuđen zbog pedofilije.
Da nam bosnjooci nisu majorizirani i u ovom slucaju?
Regista ce imati tajno ime "Kacavenda, ljubitelj dječaka."
Jok vise lezi hpdzi i Gluhe Bukovice on pendreci curice do 12 leta.
@Eukaliptus Jesi li i ti bio Kacavendin dečko ? ;)
--- krivično djelo protivzakonito formiranje paravojnih organizacija A zar postoji zakonito ?? Pa u Srpskoj je to dosad bilo zakonito :)) Pitajte Šešelja ako ne vjerujete ! Nije imao komandnu ulogu samo formirao jedinice i dodijeli titule na Romaniji !!
Bravo.
nemoj braniti političare.
Pazi, sad ce ovdje biti poenta na tome ko je donio zakon i sto uopste postoji zakonodavna vlast RS, umjesto sta je doneseno. Tako da: bravo.