Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno gledajući po ovim datumima i interesa građanstva, koje ne razumije nauku (stručnost)nažalost većina, nauka koja nije magla nego rezultat rada.Mnogi se dive raznim sportovima ali nauci najmanje.Ovako je u čitavom Svijetu i ne čudi me ova Svijetska kriza koja dolazi kao kazna Božija, jer u knjigama\" SVEVIŠNJEG\" stoji nauka čovječe u svim oblastiuma na prvom mjestu. .Sve kontra naopako, pa šta je ovo i pitam se da li većina ovog svijeta vidi naopako, a misli da je to ispravno. Inovatori su na takmičenjima otkrili svoje ideje i rezultate jer druge mogućnosti nemaju. Nauka je skupa oblast koji zanima samo manjinu. Bolesti kičmenog stuba predstavljaju ozbiljan problem i postoji riješenje ali koga to zanima. Lično sam riješio taj problem, ali koga to zanima da se spasi čovječanstvo. Inovirao sam aparat koji je u sklopu liječenja kičme , otkrio uzroke bolesti, proces liječenja kičme i upute za čitav život.Na ovakvim takmičenjima neko bi se dograbio toga, ali neće moći.
Čestitle za osvojene medalje i očigledno da imamo sposobnih stručnjaka.Za nauku treba jaka podrška novčana ali političari očigledno ne razumiju nauku. Mi u Bosni i Hercegovini imao potencijal za svijetsko takmičenje ali nema novčane kvalitetne podrške. Ako neko ne vjeruje u ovaj potencijal, neka se obrati pismeno na e-mail- [email protected]
da li mi nek moze reci mail adresu od \"drustva inovatora BiH\" ili adresu!