|

Izlila se rijeka Zalomka: Blokiran put Nevesinje - Gacko

Izlila se rijeka Zalomka: Blokiran put Nevesinje - Gacko
0
S
SRNA
2.12.2014. u 08:47
4
komentara
0

dijeljenja
Izlila se rijeka Zalomka: Blokiran put Nevesinje - Gacko Foto: Ilustracija
Na magistralnom putu Nevesinje - Gacko, lokalitet Zalomske Ploče, na snazi je potpuna obustava saobraćaja zbog izlivanja rijeke Zalomke, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.
U većem dijelu BiH kolovozi su mokri i klizavi, a na području Mrkonjić Grada evidentirana je gusta magla.

Na dionici magistralnog puta Kostajnica - Bosanska Dubica, u mjestu Vrioci, na snazi je obustava saobraćaja, a vozila su preusmjerena na privremenu obilaznicu u neposrednoj blizini, saopšteno je iz Auto-moto saveza.

Na magistralnom putu Banja Luka - Čelinac, u mjestu Vrbanja, zbog izvođenja radova saobraćaj se povremeno odvija jednom kolovoznom trakom.

Zbog izlaska na teren građevinskih mašina i vozila angažovanih na izgradnji autoputa Banja Luka - Doboj, na dionicama Šešlije - Johovac i Johovac - Rudanka, do kraja godine biće izmijenjen saobraćajni režim, a povremene petnaestominutne obustave saobraćaja biće aktivne svaki puni sat radnim danima i subotom od 7 do 17, a nedjeljom od 7 do 13 sati.

U okviru projekta sistema vodosnabdijevanja na magistralnom putu Banja Luka - Jajce, dionica Karanovac - Crna Rijeka, i regionalnom putu Karanovac - Mitrovići izvode se radovi, zbog čega je svakim danom od 7 do 19 sati, osim nedjelje, usporeno odvijanje saobraćaja.

Povremene polusatne obustave saobraćaja zbog deminiranja terena aktivne su od 9 do 15 sati na dionici magistralnog puta Doboj - Tuzla, u mjestu Stanić Rijeka.

Na dionici magistralnog puta Klašnice - Prnjavor, u mjestu Čardačani, saobraćaj se odvija jednom saobraćajnom trakom zbog klizišta.

Još je na snazi obustava saobraćaja na dionici magistralnog puta Jablanica - Prozor, u mjestu Bukov Pod.

Magla smanjuje vidljivost na pravcima Drvar - Grahovo - Strmica, Livno -Kamensko, zatim na području Kiseljaka, Bugojna, na planinskom prevoju Makljen, Gornji Vakuf - Prozor, u Tuzlanskom kantonu, ponegdje u Unsko-sanskom kantonu, kao i na autoputu Sarajevo sjever - Zenica jug.

Na graničnim prelazima u BiH nema dužih zadržavanja.
Prijavi grešku


Komentari (4)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...