Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
more li se sta uraditi da FTV prekine svoj program
Teško buraz, jest da im je Miljacka iza leđa ali neće taj potok tek tako do njih doći.
ni nuklearka ne moze ftv unistit,sivi dom je betoniran
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tuzla nije opcina konji nepismeni novinarski nego je dobila status grada
Mnogima to smeta, vidi se. Poplave haraju cijelom zemljom, jedino za Tuzlu krive građane Tuzle. Ljubomora je bolest. Izvući će se Tuzla i iz ovog, kao i iz svega ostalog.
Država Tuzla! Ovo se malo furam na tuzlake..svako dobro, drugovi. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
www.nebitno.net
Cuj TK prekino program. Nemoj te ga vise ni nastavljati tako vam Boga. Pa gore televizije nema na zemaljskoj kugli.
rekoh ja da je poplavila RTV TK ne treba zamjeriti KLIX-u na neupućenosti da je Tuzla postala grad, nego im zahvaliti što objave da upoznaju i širu javnost.
posto je sdp skupina poznata kao chivas banda, i da piju hektolitre ovog viskija svaki mjesec, onda smatram da je prijedlog iznesen u ovom klipu odlican za naše pjandure politicare. evo kako alkos jasmin imamovic i njegova pijana kafanska druzina mogu spasiti tuzlu od poplava (a isto ovo mozete primjeniti sa niksicem, hadzicem i ostalima u sarajevu kao i sa lojavim krmkom lipovacom u bihacu) https://www.youtube.com/watch?v=H8A0FmqGn38
ahahahah ja kontam gdje su sdp kurve da mi udaraju minuse kad evo za 20 sekundi 7 minusa :)))) kemi saljemo mail da kasnite!!!! imamovic vam je obecao kupit po dec vlahova
ništa nas više ne može iznenaditi:(
DA CE JALA ODNIJET JASMINA IMAMOVICA PA DA DODJE NOVI GRADONACELNIK KOJI NECE POLA NOVCA U DZEP POLA ZA PANONSKO
Tuzla nema gradonačelnika, nego je načelnik opcine. Tuzla nema status grada...
Ova je žrtva koju smo morali platili da bi i srbi bili poplavljeni. Nema veze. Bitno je da je i srbima loše pa makar to značilo da je i nekim bošnjacima loše, to je rizik koji sam spreman da preuzme. Hahahahahahahhahah.. Padaj kišo još jače.
na glavu sam pao
slika 1 sve govori,glup narod pa to ti je to.pa gledaj smeca pa se opet cude sto su poplave .djaba status grada kad je tuzla opet jedna velika provincija
hoćete vi pit za bajram. Tekle su rijeke alkohola za bajram, a sad se kupajte u rijekama govana
tačno ima veze sve to.. Bože sačuvaj ko sve ima pravo na mišljenje.
to i ja kažem, svaka budala ima svoje mišljenje, bože sačuvaj
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ista situacija kao i Babišnica u Zenici, nanosi od prije par mjeseci nisu očišćeni i sad problem.
Jasmin Imamović iz SDP-a autokratski vlada Tuzlom od 2000. godine. Za to vrijeme, gradio je kojekakva slana jezera, a nije vodio računa da uredi korito Jale, i zato sada nema tv programa, a i kuće su ugrožene. Na sljedećim općinskim izborima 2016. godine, srušite Jasmina Imamovića. On se poput Huse Smajlovića iz SDA iz Zenice, pretplatio na vječitu poziciju načelnika i misli da je to njegov privatni grad. Srušiti SDP! Smrt Boljševizmu i Staljinizmu Zlatnog Sina!
Rijeka Jala ima regulisano korito tako da se tu nema sta vise raditi prijatelju a za smjenu Imamovica se slazem.
Zulfo, nazad u svoje selo!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)